Duurzame blikvanger op Boylestraat

Nieuws

Het architectonisch fraaie pand op de Boylestraat in Ede is door gebruik van bijzondere materialen een blikvanger. De ISO certificering staat voor kwaliteit, de uitstraling van het pand voor openheid en transparantie. 

EDE - Eigenaar van het pand is Anton Brouwer, hij is met zijn handelsmaatschappij in metaalproducten gevestigd op de begane grond van het kantoor. Tot eind 2017 was Network2day gehuisvest op de overige etages, deze zijn beschikbaar voor nieuwe huurders. Zichtbaarheid Door bedrijfsovername is de netwerkspecialist vertrokken naar het westen van het land, hoewel de reclame nog groot op het pand staat. Brouwer: “Wij hebben dat laten staan om duidelijk te maken hoe naamsbekendheid toeneemt op deze zichtlocatie. Toekomstige huurders krijgen ook hun naam op de gevel.” Certificaat Network2day heeft op meerdere plaatsen haar stempel gedrukt zegt Brouwer: “Zij hebben veel geld geïnvesteerd in een transparante en lichte kantoorruimte met ingenieus verwerkte opslagruimte. Bovendien is het ISO gecertificeerd waarmee bewezen wordt dat organisatie en processen op orde zijn en men voortdurend bezig is met verbeteringen, met name op het gebied van beveiliging van ICT faciliteiten.”

Collectiviteit
Het bedrijfsobject ligt pal langs de A12 op bedrijventerrein BTA-12. Hierdoor kan er gebruik worden gemaakt van het collectieve warmte-koude opslagsysteem, blussysteem en beschikbare parkeerplaatsen. Johan de Man van CMC Bedrijfsmakelaars benadrukt: “De toekomstige huurder kan direct intrekken in het strak vormgegeven kantoor. Natuurlijk kunnen zij ook naar wens hun eigen ideeën ten uitvoer brengen. Wij denken echter dat het bestaande interieur voor veel bedrijven een mooi uitgangspunt zal zijn. Ook de parkeerkelder met 23 parkeerplaatsen heeft toegevoegde waarde. In de directe omgeving zijn ook parkeerplekken te gebruiken.” Samenwerken in de regio De verhuurder is zeer tevreden over de samenwerking met CMC Bedrijfsmakelaars. Dit bedrijf is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. Bedrijfsmakelaar De Man: “Wij weten spreekwoordelijk hoe de hazen lopen in de regio Veenendaal en Ede waardoor wij vraag en aanbod aan elkaar weten te linken. Ons uitgangspunt is om opdrachtgevers eerlijk en realistisch te informeren en dat wordt overduidelijk gewaardeerd.”

Efficiëntie
Anton Brouwer van Brouwer Metaal beaamt dit en wil tot besluit nog graag toevoegen: “ISO-certificering gaat voor ons veel verder dan een geordende manier van werken. Het zegt iets over het efficient gebruiken van tijd, geld en andere middelen. Daar profiteert de potentiële huurder natuurlijk ook van.”

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief