Een nieuwe huurder voor Agro Business Park 10!

Nieuws

Een deel van het bedrijfsverzamelgebouw gelegen op het Business en Science Park te Wageningen is verhuurd aan Gennovation. GenNovation is in 2017 opgericht en is een samenwerkingsverband tussen Anthura, Dekker Chrysanten, Florensis en Gebr. Vletter & Den Haan, vier toonaangevende bedrijven in de sierteelt.

Begin maart is het nieuwe laboratorium in Wageningen officieel geopend. Met het moderne moleculair laboratorium gaat GenNovation de partnerbedrijven helpen bij de versnelling in veredeling en de ontwikkeling van bijvoorbeeld meer duurzaam te kweken rassen.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Agro-Businesspark-10-Wageningen.jpg

Er is nog ruimte beschikbaar in dit compleet gerenoveerde bedrijfsgebouw. Bent u op zoek naar bedrijfsruimte voorzien van R&D- en laboratoriumfaciliteiten*? Dit bedrijfsverzamelgebouw gelegen op het Business en Science Park te Wageningen heeft het allemaal én meer! Het object, welke de komende periode wordt gerenoveerd, is voorzien van energielabel B, heeft vier bouwlagen en twee entrees, beschikt over een gezamenlijke binnentuin en per verdieping is er een groot terras aanwezig. Op deze terrassen zullen de plantenbakken, beplanting en picknicktafels worden vervangen. De buitengevel is totaal gerestyled door middel van een duurzame folie in combinatie met schilderwerk. Daarnaast is de entree van het gebouw compleet vernieuwd. Er is zo veel mogelijk transparantie beoogd en gebruik gemaakt van smalle profielen en glas. Onderdeel van de renovatie is het herindelen van het voorterrein, waardoor de nieuwe entree beter zichtbaar wordt. Op de begane grond zijn extra faciliteiten gecreëerd zoals een grote lunchroom (eat & meet) voor de huurders van Agro Business Park 10 maar ook voor alle andere mensen die op het park werkzaam zijn. Ook  zijn er  vergaderruimte(s) beschikbaar die per dagdeel te huur zijn. Deze vergaderingen kunnen ook voorzien worden van een lunch. Kortom een compleet plaatje!

*Het gebruik van de R&D- en laboratoriumfaciliteiten is niet bij de huurprijs inbegrepen. R&D- en laboratoriumruimte worden op nader te bepalen voorwaarden ingebouwd.

Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op het Business en Science Park in het hart van de 'Food Valley' te Wageningen, direct nabij de Campus van Wageningen University & Research. Het object is bereikbaar vanaf de rijksweg A12 (Den Haag-Arnhem) en de A50 (Zwolle-Arnhem) via de belangrijke verkeeraders N781 (Ede-Wageningen) en de N225 (Rhenen-Arnhem). Ook met het OV is het object uitstekend bereikbaar.

Meer weten? Neem dan contact op met onze makelaar Johan de Man.

Bel direct met Johan

14_256.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief