Een zelfstandige, multifunctionele turn-key bedrijfsunit aan de Nieuweweg Noord verkocht!

Nieuws

De bedrijfsruimte is voorzien van een handmatig bedienbare overheaddeur. Achter de bedrijfsruimte bevindt zich een kantoorruimte die voorzien is van een eigen pantry. Het pand is verkocht aan Canrinus Consultancy.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

01_1872.jpg

Het Meet & Training Centrum is gevestigd in Veenendaal.
Hier worden, onder leiding van André Canrinus, de CE trainingen en adviezen gegeven voor producent, importeur of techneu
t onder het genot van koffie of thee. In het praktisch opgezette lab en met veel voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat de CE markering inhoud van documenten (technische constructie file en DOC) tot op printplaat niveau of compleet afgewerkt product. Dit alles in een gemoedelijke sfeer en indien u een hele dag reserveert een lunch naar keuze. 
Met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van CE-markering helpen zij hun klanten om het product op een kostenefficiënte manier te laten voldoen aan de juiste Europese richtlijnen.

Door de ligging aan de achterzijde van het bedrijventerrein Remise heeft deze bedrijfsunit een uniek uitzicht over een vijverpartij met natuurlijke oeverbegroeiing.

04-logo%20gearceerd.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief