Even voorstellen.... nieuwe medewerker

Nieuws

Als nieuwe medewerker bij CMC Bedrijfsmakelaars is het jaar voor mij goed van start gegaan. Mijn naam is Christianne van der Velden en vanaf januari 2014 mag ik aan de slag als assistent bedrijfsmakelaar bij dit snel groeiende bedrijf. Al op jonge leeftijd wist ik dat vastgoed mijn passie was en na mijn VWO opleiding ben ik dan ook de opleiding Vastgoed & Makelaardij gaan volgen aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Na deze studie wilde ik mijn vastgoedkennis nog verder uitbreiden en verdiepen. De studie planologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen bood mij deze mogelijkheid dankzij de specialisatierichting ‘vastgoed’. Afgelopen september ben ik afgestudeerd en nu krijg ik bij CMC Bedrijfsmakelaars de kans om mijn kennis in de praktijk te brengen.

Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Veenendaal, waar ik geboren en getogen ben. Echter niet meer voor lang, want we hebben een huis gekocht in Amersfoort. Veel van mijn vrije tijd gaat dan ook zitten in de voorbereidingen voor het nieuwe huis, maar toch probeer ik tijd vrij te maken om een baantje te zwemmen of gezellig een drankje te doen met vrienden.

Ik hoop dat ik mezelf kan ontplooien als volwaardig assistent bedrijfsmakelaar en het team van CMC Bedrijfsmakelaars goed kan ondersteunen de komende jaren.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief