Fauna Beheer Eenheid Utrecht kiest voor representatieve kantoorruimte aan De Hooge Hoek 2 te Renswoude!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars heeft circa 53 m² kantoorruimte verhuurd aan Fauna Beheer Eenheid Utrecht. Het object bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein De Hooge Hoek en is goed bereikbaar met eigen vervoer. Via de provinciale weg N224 zijn de op- en afritten van zowel A12 als de A30 binnen enkele minuten bereikbaar. 

Fauna Beheer Eenheid Utrecht:
Samen werken aan duurzaam faunabeheer,
In stand houden van onze inheemse wilde diersoorten en gelijktijdig de schade die zij kunnen veroorzaken voorkomen of beperken. Dat is duurzaam faunabeheer! Dit kunnen we alleen bereiken door goed samen te werken. Faunabeheereenheid Utrecht helpt u als grondgebruiker, jacht(akte)houder en andere betrokkene bij het nemen van de juiste maatregelen.

We zijn opzoek naar een buurman voor Fauna Beheer Eenheid Utrecht, momenteel zijn er nog verschillende kantoorruimtes beschikbaar binnen dit representatieve kantoorgebouw.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met CMC Bedrijfsmakelaars via 0318-501000 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl of kijk op: https://goo.gl/NHAAyP

                                                                              

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief