Flessendop biedt ruimtelijke indeling

Nieuws
Modern en duurzaam is het kantoorgebouw van PeoplePower aan De Vendel in Veenendaal. Als expert op het gebied van bouwtekeningen heeft PeoplePower het pand naar eigen wensen kunnen vormgeven. Het duurzame aspect is niet alleen te ervaren in de portemonnee, ook zijn er verrassende materiaaltoepassingen.
 
Veenendaal - Business development director van PeoplePower is Heino Bakker: "De gehele tweede verdieping van het pand is zo in gebruik te nemen. Het is van alle moderne gemakken voorzien. De circa 469 m2 maakt deel uit van een kantoorgebouw met energielabel A, gelegen op een prachtige zichtlocatie direct aan de A12. De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik door onze eigen organisatie. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen."
 
Blijvend bereikbaar
De kantoorruimte is gerealiseerd op het enige kantorenpark van Veenendaal, De Vendel. Kantorenpark De Vendel is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Bakker: "Tot voor kort zaten we hier op enkele meters vandaan. We groeiden echter uit ons jasje. Het is voor ons
echter nooit een overweging geweest om te vertrekken uit het Veenendaalse, daarvoor is de locatie veel te gunstig!" Het ligt aan een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) is door de
directe nabijheid van de op- en afritten binnen enkele minuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark eveneens goed bereikbaar. Veenendaal beschikt over drie NS-stations, waardoor er een goede regionale verbinding is en er snelle
reismogelijkheden zijn naar Arnhem en Utrecht. Naast de ruime parkeergelegenheid zijn er ook auto-oplaadpunten voor algemeen gebruik.
 
Boven de standaard uit
Heino Bakker is zeer tevreden over de samenwerking met Robbert van Hal, de makelaar van CMC Bedrijfsmakelaars. Dit bedrijf is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe.
Van Hal: "Het pand op Vendelier 77 biedt potentiële huurders de kans zich te vestigen in een uniek pand met een open en transparante uitstraling, mede tot uiting gebracht door de glasgevel. Het heeft zoveel meer dan de standaardvoorzieningen, zo is de energiezuinige
warmtepomp per vertrek in te stellen, is het zonwerende glas voorzien van elektrisch bedienbare zonwering, maar ook is er vloerverwarming door het gehele kantoor aangebracht."
 
Keuze voor duurzaam
Een van de speerpunten van de organisatie is om samen met klanten mogelijkheden te creëren om gebouwen veiliger, gezonder, duurzamer en productiever te maken."Het pand is voor ons een inspiratiebron om te blijven innoveren. Innoveren doe je niet alleen, maar samen. Natuurlijk hoeven de nieuwe huurders niet dezelfde roomdividers te gaan gebruiken die wij hebben. Onze zijn namelijk gerecycled uit oude essendoppen. Toch is het mooi om mensen aan het denken te zetten en duurzame keuzes te laten maken. Wij denken graag met hen mee", aldus Heino Bakker van PeoplePower. 
 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief