Geslepen diamant klaar voor 2020

Nieuws
Langs de A12 staan drie panden die behoren tot het project Diamanten kantoren. De facetten van een van deze diamanten worden komende tijd geslepen om het pand de uitstraling van het jaar 2020 mee te geven.
 
VEENENDAAL - Eigenaar van het pand is Teus Bolderman van Bolderman Excursiereizen. Van de vijf bouwlagen is nu 50% verhuurd. Er worden momenteel diverse verbeteringen doorgevoerd die het exterieur verfraaien en het interieur optimaliseren. Bolderman: “Het pand is altijd goed onderhouden, zeker op het gebied van meervoudige mechanische ventilatie met topkoeling. Een van de speerpunten is om het energielabel te upgraden en verder te bouwen aan duurzaamheid. We gaan het gebouw aan de buitenkant voorzien van een donkerblauwe kleur waarmee het een chiquere uitstraling zal gaan krijgen.” 
 
Inrichting 
Door flexibele indelingsmogelijkheden is huisvesting op maat te realiseren voor zowel de grote als de kleinere kantoorgebruiker. De huurders krijgen alle zeggenschap over de inrichting. “Om het volledige potentieel te tonen van het pand is de tweede verdieping volledig ingericht”, zegt Robbert van Hal van CMC bedrijfsmakelaars. “Belangstellenden kunnen zich daar verwonderen over het uitzicht en desgewenst direct hun intrek nemen.” Bereikbaarheid Het gebouw staat dicht bij de A12 waardoor alle reclame-uitingen in het oog springen. Van Hal: “De locatie Veenendaal is prima bereikbaar vanuit zowel Utrecht als Arnhem, zowel per openbaar vervoer als auto.” Bolderman vult hem aan: “We horen van bedrijven die in Amsterdam-Oost zitten, dat zij sneller naar Veenendaal rijden dan naar Amsterdam-West. Een belangrijk argument om in deze regio zaken te doen.” In de directe omgeving zijn veel nationale en internationale organisaties gevestigd. Eén van de takken van de Bolderman Groep zal ook haar intrek nemen in het pand. 
 
Samenwerken in de regio 
De eigenaar van het pand is zeer tevreden over de samenwerking met Robbert van Hal, makelaar van CMC Bedrijfsmakelaars. Dit makelaarskantoor is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed.Van Hal: “Wij zijn jonge ondernemers met tezamen een schat aan ervaring in de vastgoedwereld. Wij weten spreekwoordelijk hoe de hazen lopen in de regio Veenendaal en Ede waardoor wij vraag en aanbod aan elkaar weten te linken. Ons uitgangspunt is om opdrachtgevers eerlijk en realistisch te informeren en dat wordt overduidelijk gewaardeerd.” 
 
Visitekaartje 
“Het kantoorpand zal een nieuwe uitstraling krijgen. We gaan de diamant nog verder oppoetsen komende tijd, zodat het voor de nieuwe huurders en hun bezoekers een mooi visitekaartje zal zijn”, zegt Teus Bolderman tot slot.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief