Hallo! Ik ben Maarten Versteeg...

Nieuws

Hallo! Ik ben Maarten Versteeg...

en sinds 14 augustus kom ik in de functie van Commercieel medewerker het team van CMC Bedrijfsmakelaars versterken. Als coördinator zal ik de schakel vormen tussen de collega's van de binnendienst en de makelaars. Een kennis noemde het de rol van spelverdeler en dat vond ik wel een mooie term. Op deze manier willen we de makelaars ontzorgen en tegelijkertijd de service aan onze achterban verbeteren.

Na jaren op een financiële administratie gewerkt te hebben, ben ik vorig jaar begonnen met een opleiding tot makelaar bij de Academie voor Vastgoed. Dankbaar ben ik voor de kans die ik krijg bij CMC om van dichtbij het werkveld te leren kennen.

Als ik eind van de middag weer thuis kom, word ik enthousiast ontvangen door drie dames en een jongeman: Joanne, waarmee ik inmiddels acht jaar getrouwd ben, Ruth (5 jaar), Elze (3 jaar) en Micha (3 maanden). Een gezellige drukte waar ik graag tijd voor vrijmaak. Verder houd ik met recreatief voet-, basket- en volleybal in de zaal en soms een rondje hardlopen m’n conditie op peil.

Graag tot ziens bij CMC!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief