Het Nieuwe Kantoor op het Horapark

Nieuws

Het Horapark bestaat uit diverse kantoorgebouwen, waarvan ruim 10.000 m² kantoorruimte is ingericht als Het Nieuwe Kantoor (HNK). HNK brengt ondernemers samen via het sociale hart. Deze centrale ruimte is ingericht als ontmoetingsplek voor alle huurders en hun bezoekers en maakt deel uit van een landelijk concept. 

EDE - Eigenaar van HNK is de beursgenoteerde vastgoedorganisatie NSI N.V. Dit bedrijf heeft veel panden in zijn portfolio, met name in de randstad. Kenmerkend voor HNK is het sociale hart met diverse vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes (managed offices). Op de etages worden reguliere kantoorruimtes, (kantoor op maat), verhuurd. Voor iedere onderneming is er ruimte binnen het concept, van zzp'er tot internationale corporatie. HNK heeft inmiddels 13 vestigingen in Nederland en biedt haar huurders de mogelijkheid om van alle locaties gebruik te maken.

Historie
Bij de opening van de nieuwe vleugel van HNK Ede, begin februari, refereerde Willemien Vreugdenhil als wethouder van de gemeente Ede aan de vroegere bestemming en naamgeving van het park. In 1923 werd in de gezonde boslucht en mooie omgeving een Herstellingsoord voor Rustbehoevende Ambtenaren geopend, afgekort HORA. "Ede stimuleert ondernemerschap in de regio. Op de KennisAs Ede-Wageningen en in FoodValley weten onderzoek, onderwijs en ondernemers elkaar te vinden en te versterken. HNK Ede sluit hier goed op aan", aldus Vreugdenhil.

Ambitie
Robin Senne van NSI: "Wij hebben echter de ambitie om meer te zijn dan een (werk)adres. Het gaat ons om het creëren van een werkomgeving die bedrijven prikkelt en daadwerkelijk ondersteunt in hun ambities en mogelijkheid geeft om te groeien. Het is de combinatie van werken, vergaderen, ontmoeten en verbinden. Dat kan binnen het HNK-concept, maar ook elders op het Horapark, waar we op meer conventionele wijze kantoorruimte aanbieden."

Spil in de regio
Victor Groot is assetmanager bij NSI: "Aangezien we de gehele markt kunnen en willen bedienen, hebben we een makelaarsteam samengesteld dat hierop aansluit. CMC heeft binnen dit team de rol van regionale spil. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij ons goed kunnen ondersteunen om HNK ook regionaal op de kaart te zetten. De kantoorruimtes bij HNK Ede zijn onderscheidend aan de vele panden die CMC Bedrijfsmakelaars in zijn portfolio heeft. "Met inspirerende ruimtes en een bruisend sociaal hart is dit een heerlijke plek om te werken en te netwerken", zegt Denise van Essen van CMC Bedrijfsmakelaars. Victor Groot voegt daar aan toe: "Hospitality is een van de kernwoorden die vanuit HNK gevoerd wordt. Iedereen moet zich hier welkom voelen, zowel huurders als bezoekers. HNK Ede is dé plek voor wie modern ondernemen in de natuur zit."

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief