Huis Kerhem voor heldenstatus

Nieuws
Op één van de meest bekende locaties van de gemeente Ede is kantoorruimte beschikbaar. In Huis Kernhem, gelegen op landgoed Kernhem, is het mogelijk om je bedrijf te vestigen. Een plek met historie en toekomst.
 
Ede - Cor Konijnenburg is directeur van Kernhem Accountants en Adviseurs BV en zoekt een nieuwe huurder in Huis Kernhem: "Vanuit ons eigen kantoor kijken we uit over het landgoed, een van de mooiste plekken van Ede. Wij vinden er rust en die comfortabele
ambiance dragen we over op onze klanten."
 
Wensen
Over het soort onderneming die Konijnenburg graag zou willen zien als huurder wil hij zich niet vooraf beperken. "Een partij in de financiële of zakelijke dienstverlening zou er een mooi visitekaartje mee afgeven, maar denk bijvoorbeeld ook aan een levenscoach. Het landgoed leent zich voor uitgebreide gesprekken in een meer ongedwongen sfeer, ook tijdens een wandeling. Een basis voor geestelijke verrijking."
 
Parel van Ede
Het huidige Huis Kernhem is van 1803 en gebouwd in neoclassicistische stijl. Het is gebouwd op de fundamenten van de oorspronkelijke burcht. Voor het behoud en ontwikkeling van het landgoed stelt de gemeente Ede een toekomstvisie op die enerzijds rekening houdt met bestaand beleid zoals de Stadvisie en anderzijds met beleid op gebied van duurzaamheid en natuur. Konijnenburg: "De waarde die het bestuur en de inwoners van de gemeente Ede hechten aan het landgoed staat buiten kijf. Niet voor niets noemde wethouder Willemijn Vreugdenhil het landgoed één van de parels van Ede." Landgoed Kernhem is uitstekend bereikbaar en heeft via de N224 een snelle verbinding met de Rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen) en via de A30 is ook de A1 (Amsterdam-Enschede) snel bereikbaar. Vanwege de bruiloften en partijen waaraan Huis Kernhem frequent ruimte biedt, zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
 
Representatie
Verhuurder Konijnenburg is zeer tevreden over het makelaarskantoor CMC. "Zij zijn mij destijds aanbevolen en inmiddels hebben ze al eerder beschikbare ruimtes weten te verhuren. Zij denken goed mee met de presentatie van de ruimtes, maar geven ook advies bij de contractuele afhandelingen." 
 
Netwerkbijeenkomsten
Enkele keren per jaar gebruikt de directeur van het accountantskantoor de expositieruimte en trouwlocatie voor netwerkbijeenkomsten. "Een combinatie waarbij het nuttige en aangename verenigd wordt. Eén van de sprekers was laatst een expert op het gebied van klantenbinding. Zij gaf een lezing over het belang van zeer tevreden klanten. Wanneer een klant een kapitale fout maakt, dan moet je als bedrijf als het ware alles in het werk stellen om ze te helpen, hun held worden zeg maar. Die klanttevredenheid daar streven wij naar. Het zou mooi zijn als de potentiële huurder zich ook kan vinden in het bereiken van een heldenstatus." 
 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief