Huren? Citadel 10 te Veenendaal

Nieuws
Algemeen
Het betreft circa 1.035 m² kantoorruimte op de derde verdieping in het kantoorgebouw “De Generaal”, voorzien van energielabel A. Het gebouw is gelegen op een fraaie zichtlocatie langs de rijksweg A12 op Business Park “De Batterijen”. De representatieve uitstraling, hoogwaardige gevelbekleding, de grote raampartijen en industriële look maken dit gebouw toonaangevend. Is deze locatie nu nog te groot voor u maar wellicht op termijn uiterst geschikt? Tot september 2018 kunnen wij u een scherpe ingroeihuur bieden. Interesse? Vraag ons naar de mogelijkheden. 
 
“De Batterijen” is een hoogwaardig Business Park, gesitueerd aan de A12 direct bij de afslag Veenendaal-West. Het Business Park heeft een strategische ligging met de Randstad op korte afstand in het westen en de nabijheid van Duitsland in het oosten. De gemeente Veenendaal maakt onderdeel uit van de innovatieve Food Valley-regio.
 
Bereikbaarheid
Business Park “De Batterijen” is uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. De op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen) zijn direct gelegen bij de ingang van “De Batterijen” (afslag Veenendaal-West). Via de nabij gelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. 
 
Het NS-intercity station Veenendaal–De Klomp is op loopafstand gelegen. Het Business Park “De Batterijen” is ook bereikbaar per streekbus.
 
Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er op de 3e verdieping circa 1.035 m² b.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 250 m²  b.v.o..
 
De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
 
Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en is onder andere voorzien van:
representatieve gezamenlijke entree;
systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
wandafwerking van de bouwkundige wanden;
voorzien van scheidingswanden, deels voorzien van glas;
pantry;
sanitaire voorzieningen;
all-air klimaatinstallatie, individueel inregelbaar per 3.60 m;
klimaatinstallatie door middel van een warmte-/koude opslag (warmtelast 50 W/m²);
huidige vloerbedekking;
wandgoten ten behoeve van huidige data en elektrabekabeling;
ontruimingsinstallatie;
inbraak- en brandbeveiligingsinstallatie;
liftinstallatie, elke kern is voorzien van een lift;
video-intercom installatie;
terreinverlichting.
 
Het kantoorgebouw beschikt over een data infrastructuur en de mogelijkheid is aanwezig voor aansluiting op het glasvezelnet. 
 
Parkeren
Er behoren 11 parkeerplaatsen bij het te huren object.
 
Huurprijs
€ 120,00 per m² B.V.O. per jaar, exclusief servicekosten en BTW. 
 
Servicekosten
€ 34,00 per m² B.V.O. per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschot op basis van nacalculatie.
 
Parkmanagement
Bedrijvenpark ‘De Batterijen’ is overgegaan op de invoering van park-management. Met de invoering van parkmanagement wordt de realisatie en instandhouding van een hoogwaardig kwaliteitsniveau van het gebied gewaarborgd. Elk bedrijf dat zich op bedrijventerrein ‘De Batterijen’ vestigt, verplicht zich tot deelname aan het parkmanagement.
 
Huurtermijn
In overleg.
 
Opzegtermijn
In overleg.
 
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
 
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief