HUREN? Dorpsplein 16A te Renswoude

Nieuws

Komt u het Dorpshart in Renswoude aanvullen? Onlangs is aan het Dorpsplein het gloednieuwe eerstelijns Gezondheidscentrum geopend. Dit biedt kansen voor ondernemers in de tweedelijns gezondheidszorg om hierop een mooie aanvulling te vormen!

Dorpsplein 16A is - als enige nog beschikbare ruimte - pal tegenover het nieuwe gezondheidscentrum gesitueerd. De ruimte biedt een vloeroppervlakte van circa 100 m² en heeft een frontbreedte van maar liefst 12 meter! Met het gezondheidscentrum, een supermarkt, bloembinderij, kapperszaak en lunchroom heeft Renswoude een levendig en divers winkelgebied gekregen op een centrale plek in het dorp. Met eengezinswoningen, zowel koop- als huurappartementen en ruim voldoende parkeergelegenheid is dit een prettige omgeving om te wonen en te winkelen.

Kom ook ondernemen in deze representatieve (winkel)ruimte in het dorpshart van Renswoude! Onze makelaars informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en regelen indien gewenst een bezichtiging. Zij zijn te bereiken via 0318 - 50 10 00 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

Voor meer informatie en specificaties: http://bit.ly/2wISgLo

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief