HUREN? Traverse 2 te Veenendaal!

Nieuws

In the Wave, één van de fraaiste en meest markante kantoorgebouwen langs de A12, staat circa 6.660 m² kantoorruimte te huur. Het staat op een prominente plek direct naast de afrit A12. De onmiskenbare uitstraling van het gebouw kenmerkt niet alleen het aanzicht buiten, maar ook het interieur.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Traverse 2 Veenendaal

Toekomstbestendige locatie
De ultieme basis voor veeleisende organisaties en ambitieuze kenniswerkers van nu en in de toekomst. Zowel op het gebied van flexibiliteit en uitstraling alsook duurzaamheid, bereikbaarheid en toekomstbestendigheid.

De strategische ligging als belangrijke troef
Direct aan de op- en afrit van de A12. En op korte afstand van de A30, de snelwegverbinding die in noordelijke richting aansluiting geeft op de A1. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden rondom het pand.

Flexibiliteit ten top
De wereld verandert snel. Dat heeft ook impact op de huisvesting van organisaties en de ideeën over de ideale werkplek. Daarom is The Wave vanaf circa 150 m² te huur. Het ontwerp is dermate flexibel dat de inrichting, voorzieningen, faciliteiten en het metrage kan worden uitgebreid en/of aangepast aan de veranderende wensen en eisen van gebruikers.

Benieuwd naar alle ins en outs?
Klik hier voor meer info of
neem contact op voor een afspraak 0318-501 000.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief