HUREN? Zandstraat 5 te Veenendaal

Nieuws
Algemeen
Op een uitstekende zichtlocatie, direct tegenover de ingang van winkelcentrum De Scheepjeshof, bevindt zich deze representatieve winkelruimte. Het object biedt een vloeroppervlakte van circa 90 m² en beschikt over circa 20 m² opslagruimte in het souterrain.  De ligging is uitstekend: een mooie zichtlocatie tegenover de ingang van winkelcentrum De Scheepjeshof. De ruimte kan desgewenst via een praktische achteringang bevoorraad worden.
 
Het pand is gelegen in het gezellige centrum van Veenendaal, wat zich kenmerkt door een breed winkelaanbod en diverse voorzieningen, zoals theater “De Lampegiet”, diverse uitgaansgelegenheden, restaurants en kerken.
 
Bereikbaarheid
Eigen vervoer 
Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten van de A12 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.
 
Openbaar vervoer
Het NS-station Veenendaal-centrum bevindt zich op loopafstand en in de nabije omgeving bevinden zich diverse bushaltes.
 
Vloeroppervlakte
De ruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 90 m². Tevens is er circa 20 m² opslagruimte aanwezig in het souterrain.
 
De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.
 
Parkeren
Er is veel (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
 
Huurprijs
€ 1.295,00 per maand, exclusief BTW.
 
UNIEKE KANS!
Onderverhuurder geeft aan een nieuwe huurder de kans om naast zijn/haar eigen onderneming een lucratief inname/uitgiftepunt van Palthe Stomerijen te exploiteren op een nader te bepalen plaats in de winkelruimte. Bij goed ondernemerschap kan een dergelijk inname/uitgiftepunt circa € 1.500,00 per maand opleveren hetgeen zal betekenen dat huurder hierdoor met de eigen onderneming vrijwel kosteloos van de resterende winkelruimte gebruik zal kunnen maken. Een en ander in nader onderling overleg af te stemmen.
 
BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
 
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.
 
Huurtermijn
In overleg.
 
Opzegtermijn
In overleg.
 
Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.
 
Betaling
Huurpenningen en BTW per maand vooruit.
 
Aanvaarding
In overleg.
 
Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
 
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief