Huurbare vestiging op Lunet

Bedrijfspand van de maand

De toegepaste architectuur met onder andere vele glaspartijen, de overstekende daklijn en de hardhouten staanders geven het kantoorgebouw aan het Lunet in Veenendaal een bijzonder representatief karakter.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag


27_67.jpg

Veenendaal – Gerard Heuvelman is directeur van BV Stichts Beheer van 1952 en eigenaar van de BV waarin het kantoorpand aan Lunet 2 is ondergebracht. "De missie van ons bedrijf is om vertrouwd te bouwen aan beheer. Dat doen we door open en transparant te zijn in de wensen en mogelijkheden." Heuvelman is zelf ook gevestigd in het kantoorpand: "Het zou fijn zijn als we een huurder vinden die aan de linkerzijde van de begane grond zou willen intrekken. Wanneer er interesse is om de gehele begane grond af te huren, dan verhuis ik met mijn bedrijf naar een andere locatie binnen Veenendaal."

Isolatiewaarde

 

Het gebouw is zeer energiezuinig. De duurzaamheid is deels zichtbaar met de zonnecollectoren op het dak, maar geeft Heuvelman aan: "Het allerbelangrijkste is echter de isolatiewaarde van het pand. De dubbele kierafdichting draagt daaraan bij, maar ook de installatie op basis
van een warmtepomp water-lucht. Onze warmtepomp wordt geheel aangestuurd door onze eigen zonnepanelen op het dak. Deze ruim 120 panelen geven echter meer stroom opwekking waardoor we ook de luchtbehandeling en de overige gebouw installatie kunnen laten draaien."

7_13.jpg

14_89.jpg

Samenwerking

Over CMC Bedrijfsmakelaars is Heuvelman zeer tevreden: "Het kantoor bestaat nu 5 jaar en zij munten uit met hun enthousiasme, inzet, durf en resultaten. CMC dekt ongeveer 75% van alle bedrijfspanden in Veenendaal." Het belangrijkste werkgebied van CMC is de Foodvalley regio en de Betuwe. De kantoorruimte aan Lunet 2 in Veenendaal is onderscheidend aan de vele panden die CMC Bedrijfsmakelaars in zijn portfolio heeft. "We zijn op zoek naar ICT-bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, maar praktische en essentiële zaken als goede internetverbinding niet uit het oog verliezen. De locatie en directe omgeving hebben alle ingrediënten in zich om je succesvol te vestigen", zegt Johan de Man van CMC Bedrijfsmakelaars.

Goed gezelschap

Businesspark "De Batterijen' is het eerste bedrijventerrein in Veenendaal met Parkmanagement. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de
infrastructuur centraal worden hierdoor onder andere georganiseerd en gecoördineerd. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Detron, Bartosz ICT, Prole, NederCare, DPD, DS'80, Technetix. Hotel Van der Valk en BV Stichts Beheer van 1952.

IMG_6638-HDR.jpg

Op Businesspark "De Batterijen' is op Lunet 2 kantoorruimte te huur. Het betreft een zeer modern en hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op de begane grond ter grootte van circa 519 m² BVO. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 276 m2 BVO met een gezamenlijke balie en spreekkamer. Kan ook gemeubileerd gehuurd worden.

Vertrouwen

Heuvelman heeft grote ambities voor het gebied: "Veenendaal heeft een rijke historie in de wol- en sigarenindustrie. We gaan het dynamische en bedrijfsmatige karakter van Veenendaal uitbouwen. Alles op basis van een goede vertrouwensband met onze relaties. Wij doen waar we voor staan en daar bouwen we op voort", benadrukt Gerard Heuvelman tot slot.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief