'Industrieterrein met levendige natuur'

Bedrijfspand van de maand

Op het eerste industrieterrein van Veenendaal en met een eersteklas uitzicht op natuurgebied de Hel staat aan de Wageningselaan een kantoorpand te huur.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

02_1834.jpg

Veenendaal - "Het telecombedrijf dat hier nog tot vorige maand zat, kon eigenlijk altijd de dag beginnen met koe met daarbij een uitzicht op herten, fazanten en allerlei ander wild en gevogelte", steekt Robbert van Hal van CMC Bedrijsmakelaars van wal. De Wageningselaan ligt op Industrieterrein Nijverkamp. Daarbij kijkt het uit op de groene grens tussen Utrecht en Gelderland.

Binnenveld

Wim van Wijde is mede-eigenaar van het kantoorpand: "Ik ben er indertijd ingestapt met drie compagnons omdat het een pand is waarbij functie en locatie elkaar versterken. Als investeringsproject is het uniek omdat het langs de doorrijroute naar Achterberg en Wageningen voert, maar dus ook parallel ligt aan een natuurgebied."

De Hel

Het gebied De Hel behoort tot de laatste resten van een uitgestrekt veengebied dat ooit de Gelderse Vallei bedekte. In dit gebied komt het bijzondere trilveen voor. Bij trilvenen drijft een laagje veengrond op water. Bij betreding golft de grond onder je voeten. Door toestroming van mineraal rijk grondwater (kwel) zijn hier veel beschermde planten als rietorchis, moeraskartelblad, waterdrieblad en veenpluis te vinden. De Hel is beschermd natuurgebied en wordt beheerd door Staatsbosbeheer.

01_1825.jpg

 

Koffiedrinken met uitzicht op de flora en fauna van de Hel

 

11_1754.jpg

Zelfstandig

Van Hal van CMC: "Het pand is bij uitstek een kantoorpand, geen productieruimte. Het is voor bedrijven steeds uitzonderlijker om een eigen parkeerruimte te hebben, maar hier is dat nog het geval. Het is een zelfstandig kantoorpand met pantry, toiletruimte en een prima basis voor 20 medewerkers."

Groene kleur

De keuze voor CMC Bedrijfsmakelaars was voor Van Wijde logisch: "Ik deed al jarenlang zaken met directeur Rien Bouwman en later met Robbert van Hal en Denise van Essen. Ze timmeren goed aan de weg en ik zie Veenendaal ook steeds meer de groene kleur van CMC krijgen. Het is een relatief jong makelaarskantoor met een enthousiast team van mensen waar iedereen de gelegenheid krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen." Van Hal benadrukt dat de kracht van CMC is om een open vizier te houden en de verhuurder en huurder met elkaar in contact te brengen. "Wij hebben er zelf ook schik van als een huurder zich verder weet te ontwikkelen en mooie bedrijfsresultaten te halen.

06_1816-COLLAGE.jpg

13_1720.jpg

Uniek

Van Wijde is ook gevestigd aan de Wageningselaan: "Het is een uniek stukje Veenendaal, gebaseerd op de grondstof waarmee de stad haar naam heeft gevestigd. Het natuurgebied trekt veel vogelaars en ik zie ze met hun verrekijker het gebied afspeuren. Die hobby deel ik niet met ze, toch zie ik ze bij het koe drinken ook regelmatig vliegen", besluit Wim van Wijde met een brede glimlach op zijn gezicht.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief