Johan 1 jaar @CMC!

Nieuws

Johan de Man, bedrijfsmakelaar bij CMC. Nadat hij vorig jaar de overstap maakte van een specialist in kantoorartikelen, -meubelen en printers is het tijd hem eens aan de tand te voelen over zijn eerste jaar bij CMC.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

255-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

Na een dag meelopen was het voor mij wel duidelijk: ik ga de overstap naar CMC maken!

‘Juist toen ik begon te twijfelen over mijn toekomst werd ik benaderd door CMC. Het bedrijf waarvoor ik werkte stond op het punt over genomen te worden’.  Van een kleinschalige werkomgeving van 35 collega’s zou het bedrijf groeien naar 350 man personeel. ‘Ik voel me meer op mijn plek in een team waar collega’s elkaar persoonlijk kennen, waar je elkaar dagelijks op de werkvloer ontmoet’, aldus Johan.

De ontmoeting met CMC kwam dus op een heel geschikt moment. Hoewel ik niet gelijk heb toegehapt, heb ik na verloop van tijd voorgesteld een paar dagen met de makelaars mee te lopen. CMC en de mensen van CMC kende Johan al een tijdje. CMC was klant bij zijn vorige werkgever en ook hield hij ruim 2 jaar kantoor in een van de kantoorkamers van CMC. ‘De werksfeer bij CMC sprak mij erg aan, maar ik wilde dit graag zelf ervaren. En na 1 dag was ik er wel over uit: deze stap wil ik maken!’

Eenmaal begonnen bij CMC bleek er veel overlap te zijn tussen zijn werkzaamheden als accountmanager en nu als bedrijfsmakelaar. Netwerken was niet nieuw voor hem en ook het zakelijke contact en het komen tot een deal was voor Johan gesneden koek. ‘Door mijn werkervaring heb ik leren inschatten wat klanten nu precies willen of bedoelen’.

Wat hij nu zo leuk vindt aan zijn nieuwe job? Ik kan mijn creativiteit kwijt in deze baan. Door goed in kaart te brengen wat klanten nu precies willen en op zoek te gaan naar die allerbeste deal. Ik vind het een sport om dan als winnaar de deal te kunnen sluiten. Vaak zijn er meer kapers op de kust.

257-%20Jorik%20Algra%20Fotografie__0.jpg

213-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

En hier is geen dag hetzelfde. In het vak van bedrijfsmakelaars is er veel dynamiek, je moet snel kunnen schakelen en er zit weinig structuur in je dag. Dat maakt het wat mij betreft juist leuk.

De steun van de ervaren mensen binnen CMC heeft Johan echt wel nodig gehad. Uiteindelijk kwam ik toch uit een andere branche en dan is die coaching en support van collega’s wel erg prettig. Uiteindelijk gaan we allemaal voor dat zelfde doel, die tevreden klant.

Benieuwd wat Johan voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op via johan@cmc.nl of 06-52 83 52 99

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief