Jonge ondernemende mensen maken kans op gratis kantoor!

Nieuws

Gratis kantoor voor deelnemers Startup Weekend Veenendaal!

Om IT-programmeurs, vormgevers en ZZP-ers te werven voor het Startup Weekend Veenendaal hebben verschillende sponsors aantrekkelijke prijzen voor de beste ondernemersplannen beschikbaar gesteld. De Hoofdprijs is een jaar lang gratis kantoorruimte inclusief service in 0318SmartOffice! Maar de deelnemers maken ook kans op ondersteuning van ZZP-er Zonder Sores en een finaleplek bij de Global Startup Battle. Het Startup Weekend Veenendaal vindt plaats van 21 tot en met 23 juni bij Info Support, een van de grootste ICT werkgevers van Veenendaal.

Startup Weekend

Tijdens het Startup Weekend kunnen jonge, ondernemende mensen in 54 uur samen hun businessidee laten groeien tot een ondernemingsplan. Daarbij worden ze geholpen door ervaren topondernemers, inspirerende workshops en een kritische jury met potentiële investeerders en adviseurs. Een derde van de deelnemers heeft ondernemersplannen, een derde heeft een IT achtergrond en een derde komt uit de creatieve hoek.

Winnaars

Deelnemen is weliswaar belangrijker dan winnen, maar als extra stimulans is er een jury gevormd met topondernemers, vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel en de Rabobank. Deze jury bepaalt wie de hoofdprijs wint: een jaar lang voor één persoon je eigen kantoor met facilitaire ondersteuning bij 0318 SmartOffice in Veenendaal! CMC Bedrijfsmakelaars heeft hierbij succesvol bemiddeld tussen 0318 SmartOffice en de Startup Weekend Organisatie. De winnaars kunnen ook meedoen aan de wereldwijde finale “Global Startup Battle”. Voor de tweede en derde prijs zijn adviesuren en praktische hulp beschikbaar gesteld door onder meer de KvK en ZZP-er Zonder Sores.

Microsoft en Google

Alle deelnemers aan het Startup Weekend krijgen gratis ondersteuning via Microsoft BizSpark, gratis domeinnamen en toegang tot het Muziekfestival Veenendaal. Bovendien is Google ‘Galactic Sponsor of Startup Weekend’ en dat levert ook leuke verrassingen op voor de deelnemers. Bij het weekend is alle ondersteuning, catering en gebruik van faciliteiten inbegrepen. Aanmelden kan voor slechts € 60,- via http://veenendaal.startupweekend.org/.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief