Kantoorruimte huren op de groei

Bedrijfspand van de maand

Een kantoorpand dat meegroeit met zijn ondernemers. Klaas Mollema van ValleyStars merkte dat er veel behoefte bestaat bij freelancers maar ook bij andere kleine bedrijven om te beschikken over een inspirerende en representatieve werkplek, maar dat hoge investeringskosten bij starters de bottleneck zijn. De oplossing is schaalbare kantoorruimte met ValleyStars.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

43_logo_4_0.jpg

Veenendaal - "Er komt veel kijken bij het opstarten van een bedrijf, vaak meer dan je denkt. Op commercieel maar ook op het fiscale vlak", start Klaas Mollema zijn betoog. Mollema is zelf met zijn bedrijf ook gevestigd in het pand. "Ondernemers zijn op zoek naar flexibiliteit. Het begint voor veel ICT bedrijven met een goed idee dat uitgewerkt is aan de keukentafel. Om niet direct vast te zitten aan contracten van energieleveranciers en telecombedrijven, bieden wij een concept aan om met beperkte investeringskosten een zo hoog mogelijk rendement te behalen."

Speels karakter

De kantoorvilla is een onder architectuur gebouwd pand, bestaande uit circa 1.277 m² kantoor- en overige ruimte. Het representatieve kantoorgebouw heeft een speelse en verrassende indeling en kent door de vele raampartijen veel lichtinval.

Het speelse karakter is ook terug te vinden op de eerste verdieping, die twee jaar geleden geheel is gemoderniseerd. De ligging is uitstekend te noemen; op het enige kantorenpark van Veenendaal 'De Vendel', pal nabij de op- en afritten van de Rijksweg A12. Ook met het openbaar vervoer is het kantorenpark goed bereikbaar.

36__62.jpg

15__91.jpg

Huiselijke sfeer

Om de ruimtes te verhuren is CMC Bedrijfsmakelaars benaderd; jonge ondernemers met tezamen een schat aan ervaring in de vastgoedwereld. Het team van CMC is geboren en getogen in de regio Veenendaal en Ede en benaderen de huidige vastgoedmarkt op een actieve en bovenal creatieve wijze. "Niet alleen zijn dit letterlijk onze overburen, maar ze hebben zich afgelopen jaren ontpopt als een plezierige handelspartner en serieuze onderhandelaar", vertelt Mollema.

Robbert van Hal is een van de makelaars bij CMC: "ValleyStars onderscheidt zich door een concept voor starters waarbij men zowel in kantoorruimte als ondernemersgeest gaat groeien. Door een interieurarchitect is bovendien een huiselijke sfeer geschapen waarmee een perfecte cultuur en structuur ontstaat om te werken."

Community

"Wij willen een omgeving creëren waarmee ondernemers kunnen groeien en waarin zij ook anderen weer kunnen bemoedigen. Daarvoor bieden we ook coaching aan, zowel vanuit de ondernemerskant als ook van de overige mensen in het pand. We versterken elkaar", zegt Mollema. Tot slot wil hij nog kwijt: "Wanneer men aangeeft morgen aan de slag te willen in dit kantoorpand, dan kan dat. We willen graag mensen toevoegen aan de community en ze een basis bieden voor een mooie toekomst."

Het gaat om compleet gerestylede en gemeubileerde kantoorruimten op de eerste verdieping, waarbij een industriële look in de juiste warme afwerking wordt opgeleverd. De ruimtes variëren van circa 17 m² tot circa 60 m².

 

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief