Ken je hem al?

De mensen van CMC

Ken je hem al,  De Man die al weer bijna 4 jaar geleden zijn werkomgeving verwisselde voor een baan als bedrijfsmakelaar bij CMC?

Alweer bijna 4 jaar werk ik met veel plezier en passie als bedrijfsmakelaar bij deze mooie partij! Geen dag is hier hetzelfde, het is altijd weer gevarieerd. En dat in combinatie met het werken met verschillende klanten, maakt dit het echt een leuke job! Mijn agenda kan aan het begin van de dag er overzichtelijk uit zien, maar naar mate de dag vordert komt er vaak van alles tussendoor. Even nog een object inmeten, een bezichtiging tussen de bedrijven door of een voorstel uitwerken. Die onvoorspelbaarheid vind ik leuk en uitdagend. ''Alles in het teken van de klant''!

Regel het direct

Anouk van Veldzuiden - regel het direct

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Johan de Man - CMC Bedrijfsmakelaars

Door goed naar de eisen/wensen van de klant te luisteren probeer ik een juiste/nieuwe plek voor de klant te realiseren en waar de klant zich thuis voelt. Wanneer dit het geval is ben ik ook tevreden mens!

Mijn andere passie is voetbal! De afgelopen jaren ben ik van diverse voetbalclubs hoofdtrainer geweest, maar dit is i.v.m. met een studie die ik eind van dit jaar afrond, op een lager pitje komen te staan. 

Bent u ook op zoek naar kantoor-/bedrijfsruimte of wilt u uw kantoor-/bedrijfsruimte verhuren-/verkopen, neem dan contact met ons op!

Neem contact op met Johan

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief