'Kijk vooruit, de toekomst ligt voor je'

Nieuws
Businesspark De Batterijen in Veenendaal heeft een representatieve uitstraling binnen de Foodvalley regio. De coördinatie en organisatie van het parkmanagement maken deel uit van een collectiviteitsconcept. Op de eerste verdieping van het bedrijf JBTech Veenendaal bv is kantoorruimte beschikbaar.
 
Veenendaal - Johan van Eck is samen met Barend Schuurman eigenaar van het pand en directeur van JBTech bv: "Ik ben de J en hij de B in de naamstelling van het bedrijf. Wij hebben ons hier ruim zeven jaar geleden gevestigd. Na jarenlang te hebben gehuurd, is in dit nieuwe pand alles naar eigen wens ingevuld. Zo is het dak volledig bedekt met zonnepanelen om bij te dragen aan een volledig energieneutraal gebouw." Gerenommeerde bedrijven als Hotel Van der Valk, Detron, DPD, Bartosz ICT, Prole, Nedercare en BV Stichts Beheer van 1952 kozen eerder voor Businesspark De Batterijen in Veenendaal.
 
Ambitie
Van Eck: "Het voordeel voor nieuwe huurders is dat wij als eigenaren zelf ook in het pand gevestigd zijn. Dit levert korte communicatielijntjes op. Wanneer er vragen rijzen, zullen we direct reageren." JB Tech houdt zich bezig met elektrotechniek, telematica en beveiliging. "Door kwaliteit te bieden, vergaren we steeds meer werk. Wij lopen hierbij voorop in de markt, door de nieuwste technieken toe te passen, waarbij duurzaamheid onze sturende kracht is.
Wij willen niet teveel achterom kijken, maar juist naar de toekomst. Bouwen voor komende generaties. Als je de markt ziet als een piramide, dan willen we als bedrijf niet onderin blijven zitten, maar elke keer weer een treetje hoger klimmen."
 
Samenwerking
Van Eck is heel tevreden over de samenwerking met CMC Bedrijfsmakelaars. "Wij waren een van de eerste klanten van CMC. Ik heb ook geen moment getwijfeld om ze ook voor dit project in te schakelen zodat zij geschikte kandidaten kunnen vinden om deze kantoorruimte aan te verhuren." Het is een jong maar ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. "De kantoorruimte op Lunet 14 biedt potentiële huurders met hun onderneming de kans zich te vestigen op een plaats dat voldoet aan alle eisen van de moderne tijd. Dit geldt zowel voor het gebouw als de omgeving van het businesspark." 
 
Open doel
CMC onderhoudt nauwe contacten met de klanten en prettig zakendoen hoort daar ook bij. Zowel makelaar Johan de Man van CMC als Johan van Eck van JBTech zijn fervente aanhangers van zowel landelijke als plaatselijke voetbalclubs. "In ons gezamenlijk contact komen de resultaten van de lokale clubs altijd op tafel. Wij plagen elkaar daar ook graag mee. Welk voetbalclub de beste is? Dat noemen ze nou een schot voor open doel", zegt Johan van Eck van JBTech bv tot slot lachend.
 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief