Krant: Actief de vastgoedmarkt op met CMC!"

Nieuws

 Actief de vastgoedmarkt op met CMC Bedrijfsmakelaars

VEENENDAAL – Zelden moeten de dingen anders, vaak kunnen dingen beter. Met die gedachte is er een nieuwe bedrijfsactiviteit toegevoegd aan de CMC Groep. Met ingang van januari 2013 is namelijk CMC Bedrijfsmakelaars van start gegaan! Een allround organisatie op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed.

Jeftha Smaal en Rien Bouman zijn geboren, getogen en jarenlang werkzaam in de FoodValley regio. Hierdoor weten zij hoe de hazen lopen. “De afgelopen jaren heeft de regio een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Er is hier sprake van enorme bedrijvigheid en een no-nonsense mentaliteit. Doordat wij hier zijn opgegroeid kennen wij spreekwoordelijk gezegd de taal die wordt gesproken en dat is prettig werken. Onze cliënten kunnen bouwen op onze inzet, betrokkenheid en deskundigheid. Vanuit ons kantoor aan Landjuweel 16-1 in Veenendaal zullen wij de vastgoedmarkt op actieve en bovenal creatieve wijze benaderen”, benadrukken Jeftha Smaal en Rien Bouman.

Toegevoegde waarde leveren in een vastgoedmarkt die constant verandert. Dat is waar CMC Bedrijfsmakelaars voor staat! ,,Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Dit zijn met name kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Het klinkt misschien wat cliché maar bij ons staat hoogwaardige dienstverlening en “no nonsense” voorop. Loyaal en betrokken bij onze opdrachtgevers, waarmee we langetermijnrelaties aangaan. Wij schetsen opdrachtgevers een realistisch beeld en gaan geen conflicterende opdrachten aan. CMC heeft de naam een betrouwbaar en solide kantoor te zijn met een traditionele maar frisse en vernieuwende kijk op haar advisering", geeft Jeftha Smaal aan.

CMC Bedrijfsmakelaars biedt een uitgebreid dienstenpakket dat geheel is toegespitst  op de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers. ,,We zijn naast de gebruikelijke makelaarsactiviteiten tevens actief op het gebied van vastgoedbeleggingen, besparingsadvies en vastgoedconsultancy. Denk hierbij aan besparen op huisvestingslasten; een actueel en hot item in deze turbulente tijd.. Wij willen samen met onze klanten de kansen tot besparen in deze markt benutten. Hierbij kunt u verhuizen naar een andere locatie, maar ook heronderhandeling van de huidige huurovereenkomst is een speerpunt,” geeft Rien Bouman aan.

,,Wij bewegen ons actief in de regio! Denk hierbij aan businessclubs, diverse zakelijke bijeenkomsten en gemeenten. Hierdoor horen we vaak wat er in de vastgoedmarkt speelt hetgeen we weer toe kunnen passen in het belang van onze opdrachtgevers”, vervolgt Jeftha Smaal.

“De CMC Groep is sinds 1991 actief in de zakelijke dienstverlening en adviseert binnen CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief ondermeer op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en andere financiële vraagstukken. Een integere bedrijfsvoering, onafhankelijke advisering, oog voor kwaliteit en ons werk goed willen doen, dat zijn de basiselementen. We hebben een enthousiast team van 16 gediplomeerde medewerkers. Kijk voor informatie op www.welkombijcmc.nl. Wilt u weten wat CMC Bedrijfsmakelaars voor u kan betekenen?  Kijk dan op www.cmcbedrijfsmakelaars.nl of neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken", besluit Rien Bouman.

 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief