Landgoed ‘Bloemenheuvel’ volledig verhuurd!

Nieuws

Landgoed ‘Bloemenheuvel’ is een gemeentelijk monument en bestaat uit drie gebouwen, te weten een hoofdgebouw, een koetshuis en een dienstwoning.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

12.jpg

Het landgoed is omstreeks 1845 gebouwd en door de jaren heen met (deels) authentieke materialen gerenoveerd. De gebouwen worden omringd door een prachtige groene en bosrijke omgeving van in totaal circa 5 hectare. Hier zijn nog restanten van de oorspronkelijk 19e-eeuwse aanleg te vinden. Op eigen terrein zijn tevens golf-faciliteiten aanwezig.

Hoofdgebouw: totaal ca. 856 m² VVO

De 19de-eeuwse sfeer is nog volop terug te vinden in het interieur van het hoofdgebouw. Hier zijn prachtige authentieke elementen behouden gebleven en originele materialen gebruikt, waardoor dit gebouw beslist niets van een standaard kantoorruimte heeft! De stijlvolle ruimtes ademen comfort en geven een warm huiskamergevoel. In het hoofdgebouw kunnen naar wens vergader- en ontvangstruimtes, showrooms, werkplekken of kantoren worden gecreëerd.

 

62__4.jpg

2_0.jpg

Koetshuis: totaal ca. 1.360 m² VVO

Het interieur van het koetshuis contrasteert verrassend met de klassieke buitenkant! De inrichting heeft door het gebruik van materialen als hout, staal en glas en een gietvloer een moderne, industriële sfeer. Het koetshuis is uitermate geschikt voor het creëren van efficiënte en prettige werkplekken.

Dienstwoning: totaal ca. 217 m² VVO

De dienstwoning heeft twee verdiepingen en is het kleinste gebouw op het landgoed. Een charmante plek voor een klein kantoor, kantine of ontvangstruimte.
Voor meer informatie over Landgoed ‘Bloemenheuvel’ kijk op: https://bit.ly/2CGvepd

CMC Bedrijfsmakelaars heeft bemiddeld tijdens de verhuurtransactie en trad op namens de verhuurder. 
Wilt u ook uw landgoed verhuren of verkopen? Neem dan contact op met CMC Bedrijfsmakelaars.

2_1.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief