Maak kennis met Sander!

Nieuws

Sinds kort hebben wij een nieuwe stagiair bij CMC. Zijn naam is Sander van der Linden en heeft een vliegende start bij ons gemaakt. Hij stelt zich graag even voor. 

'Ik ben Sander van der Linden, 21 jaar en ik woon in Veenendaal. Ik kom oorspronkelijk uit Gouda, maar dat is al zo lang geleden dat ik inmiddels een echte Veense ben! Sinds kort actief bij CMC als stagiair bij de bedrijfsmakelaars. 

Nu ik in het vierde jaar van mijn opleiding ben gekomen mag ik gaan afstuderen in de praktijk. CMC is het voorbeeld van een bruisend, jong en vooral ambitieus bedrijf, dus als je dan bij zo'n bedrijf je scriptie mag schrijven grijp je die kans direct aan. Mijn onderzoek richt zich vooral op de strategische keuzes van de makelaarstak, met daarbij het oog op vooral de nieuwe vestigingen van CMC. De groei die CMC nu doormaakt is razend interessant om een onderzoek naar te doen, omdat het echt actueel en urgent is. 

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Sander van der Linden

Ik volg de opleiding Automotive Business & Management op de IVA Business school te Driebergen. Vaak hoor je mensen dan direct verbaasd zeggen: "Dan moet je toch in een garage staan!", toch is de opleiding tegenwoordig zo breed dat de Automotivebranche al lang niet meer vanzelfsprekend is om in door te stromen. Ik vind het vooral leuk om nu een andere weg in te gaan, vastgoed is dan ook een zeer leuk vak, merk ik al snel. Je helpt werkelijk alle soorten verschillende bedrijven, en elke keer als je langs een klant gaat leer je weer iets nieuws. 

Naast mijn werk bij CMC en school ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met auto's, dat vind ik het allerleukste. Dit is inmiddels ook een parttime baan geworden, die nog altijd aanvoelt als hobby en liefhebberij! En als je je werk leuk vindt, vul je daarmee de meeste tijd! Bij CMC zit dat ook al snor, dus je zult me er beslist vaak tegenkomen!

Heb je een vraag voor Sander? Klik hier

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief