Marieke en CMC!

De mensen van CMC

Een paar jaar was ze het eerste gezicht en stem van CMC. Als frontoffice medewerker begroette ze alle bezoekers met een lach en telefoontjes verbond ze vriendelijk door. 

Inmiddels werkt ze al weer 3,5 jaar bij CMC! En niet meer als frontoffice medewerker. Tijd voor een nieuwe kennismaking met… Marieke!! En dat doet ze natuurlijk ff zelf ;-)

‘Mijn naam is Marieke Westhuis, 24 jaar, geboren en getogen in Veenendaal, waar ik nog steeds woon, samen met Daan de Kat. Naast mijn werk ben ik graag bij vrienden en familie te vinden.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Marieke Westhuis - CMC Bedrijfsmakelaars

Al ruim 3,5 jaar werk ik bij CMC in het team van de bedrijfsmakelaars als commercieel binnendienst. Daarvoor vervulde ik de functie van frontoffice medewerker. Toen ik de mogelijkheid kreeg om door te groeien heb ik die kans met beide handen aangegrepen!

Wat ik leuk vond aan mijn werk als frontoffice medewerker was de diversiteit aan taken en de dynamiek van de dag. Een werkdag was voorbij, voor ik het door had.
Nu is mijn uitdaging om de processen te beheren en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met een zo tevreden mogelijke klant als doel!
CMC is voor mij een goede werkgever; iedereen krijgt de ruimte om zich te blijven ontwikkelen en zich thuis te voelen.’

Meer weten over CMC? Check cmc.nl of bel 0318 501 000

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief