‘Markante winkelruimte met veel daglichttoetreding’

Bedrijfspand van de maand

“Kijk eens wat vaker in de spiegel” van de kapper is een veelgebruikte term in de kappersbranche. De kapperswinkel aan de Kerkewijk heeft meer te bieden dan alleen wastafels en stylingproducten, achter de gevel gaat een wereld voor je open.

Bron: Rijnpost
Tekst: Diana Kervel

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Kerkewijk-27b-Veenendaal.jpg

Veenendaal – Het eerste wat opvalt is de smalle maar hoge deur van de winkelruimte. Angeline van Ginkel is eigenaresse van Markanti Hair & Beauty: “Ik heb dit pand tal van jaren gehuurd en eigenlijk tot volle tevredenheid.” Op een gegeven moment kwam, net als voor veel ondernemers, het omslagpunt waarbij het aantrekkelijk werd om te investeren in de aankoop van een eigen pand. Gelukkig blijft Markanti gevestigd in het centrum van Veenendaal. Deze parel aan het begin van het gezellige centrum van Veenendaal is voor diverse invullingen; horeca, winkel en kantoor geschikt. Tevens biedt de locatie voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Eigen ingang

De markante winkelruimte met veel daglichttoetreding is verrassend diep, door het glazen dak aan de achterzijde dringt veel natuurlijk licht  naar binnen. “Dit is een van mijn favoriete plekken binnen het pand. Dit licht ga ik in mijn nieuwe behuizing wel missen hoor.” De beschikbare ruimte is groter dan de kapsalon. Via de trap zijn diverse kamers waarin een schoonheidsspecialiste of nagelstylist hun klanten kunnen ontvangen. Naast een gezamenlijke keuken is er ook een dakterras waarop het in de zomer prima toeven is. De kamers kunnen ook goed worden benut als woonstudio’s voor studenten of starters “Veel studenten vinden het fijn om midden in het centrum te wonen met alle reuring die dit met zich meebrengt.” De huurders hebben een eigen ingang, dus ze hoeven niet door de winkel heen.

Kerkewijk-27b-Veenendaal-huren.jpg

Kerkewijk-27b-Veenendaal-te-huur.jpg

Horeca

Denise van Essen van CMC Bedrijfsmakelaars: “De ruimteverdeling leent zich bij uitstek voor een horecagelegenheid. Aan de voorzijde is ruimte voor een terras, binnen is het optimaal in te richten met een bar en tafels. De naam van CMC Bedrijfsmakelaars is een bekende en vertrouwde naam voor de eigenaresse: “Wij hebben Denise van Essen leren kennen als een doortastende bemiddelaar, die weet wat wij willen. Om maar even in het kappersjargon te blijven, ze is er geknipt voor.”

In het verlengde van de hoofdstraat is winkelruimte beschikbaar op Kerkewijk 27b met een vloeroppervlakte van circa 155 m² op de begane grond en circa 180 m² op de eerste en tweede verdieping. Deelverhuur is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Denise van Essen: bel of mail direct.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief