Mooie kans: Stijlvolle en gasloze bedrijfsunits in Zeist te huur

Nieuws

Deze units zijn ontworpen met een stijlvolle uitstraling, voorzien van uitgebreide raampartijen en een prachtige houten afwerking. Ze zijn uiterst representatief en lenen zich uitstekend voor diverse doeleinden. Gelegen op het bedrijventerrein 'Het Handelscentrum', in de nabijheid van de A28 en knooppunt Rijnsweerd, bieden ze een strategische locatie.

De units zijn nieuw opgeleverd, waardoor ze volledig naar eigen wens en behoefte kunnen worden ingedeeld. Wel worden de units voorzien van een meterkast, toilet, pantry, systeemplafond op de verdieping en LED verlichtingsarmaturen!

Met oppervlaktes variรซrend tussen de 102mยฒ en 140mยฒ, verspreid over zowel de begane grond als de eerste verdieping, bieden ze flexibiliteit en ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.

๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrechtย 030 307 90 510
Bel voor Amersfoortย 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief