Mooie kantoorkamers aan de Wageningselaan!

Nieuws

Aan de Wageningselaan 50 te Veenendaal vindt u het moderne en representatieve bedrijfsverzamelgebouw ‘Project Centre’. Er zijn al diverse bedrijven gevestigd, maar er zijn ook nog 7 kamers beschikbaar voor verhuur.

De kantoorkamers zijn al beschikbaar vanaf circa 16 m² de grootste kamer heeft een oppervlakte van circa 135 m². En het fijne is: de kamers zijn geheel op maat te maken!

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Wageningselaan-50-Veenendaal---CMC-Bedrijfsmakelaa.jpg

Ook aan ontspanning is gedacht in dit gebouw. Voor gezamenlijk gebruik is er een bar/kantine, die niet alleen te gebruiken is voor lunches, bedrijfsfeestjes en een vrijdagmiddagborrel, maar ook uitstekend dienst kan doen als vergaderruimte.

Parkeren kan voor de deur. Er is voldoende plek voor uw medewerkers, de bezoekers en voor uzelf. En niet onbelangrijk: parkeren is inbegrepen in de huurprijs.

Wilt u het voorbijkomend verkeer attenderen op de aanwezigheid van uw bedrijf? Zelfs dáár is aan gedacht! Op de reclamezuil is het plaatsen van reclame-uitingen geen probleem.

Onze collega’s Denise en Johan geven u alvast een voorproefje in deze video. Neem voor het maken van een afspraak contact op met CMC! Bel 0318 – 501 000 of mail info@cmc.nl.

Zoekt u een andere geschikte kantoorruimte? Check ons aanbod op aanbod.cmcbedrijfsmakelaars.nl

Bel direct

 

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief