NIEUW IN DE VERKOOP! Hoofdstraat 41B te Driebergen-Rijsenburg

Nieuws
Op een perfecte locatie gelegen riante loft office in kleinschalig nieuwbouwproject met in totaal drie kantoorgebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat in combinatie met het moderne en toch tijdloze ontwerp voor een prachtig uiterlijk zorgt. De kantoorgebouwen hebben de luxe uitstraling van een loft; door de aanwezigheid van verdiepingshoge raampartijen wordt veel lichtinval gewaarborgd en ontstaat er interactie tussen binnen en buiten.
 
De ligging betreft een goede zichtlocatie op de kruising van de N225 met de Loolaan in Driebergen-Rijsenburg, met een perfecte bereikbaarheid. De op- en afrit van de A12 bevinden zich letterlijk om de hoek op enkele meters afstand, waardoor Utrecht met ca. 15 autominuten te bereiken is. NS-station Driebergen-Zeist is op loopafstand gelegen met een directe verbinding van 8 minuten naar Utrecht Centraal. 
 
Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 385 m² BVO, als volgt verdeeld:
 
Begane grond: 
• Loft office, circa 165 m² BVO.
 
Eerste verdieping:
• Loft office, circa 220 m² BVO.
 
De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.
 
Voorzieningen
De kantoorgebouwen worden casco opgeleverd, inclusief trappenhuis en voorzien van de nutsaansluitingen in de meterkast. Indien gewenst kunnen de gebouwen custom-made worden afgewerkt. 
 
Kadastrale gegevens
De percelen dienen nog te worden ingemeten. 
 
Parkeren
Er zal ruime parkeergelegenheid beschikbaar zijn. Per gebouw zijn 10 parkeerplaatsen inbegrepen met een mogelijkheid om 5 parkeerplaatsen bij te kopen. De buiteninrichting zal gerealiseerd worden door de ontwikkelaar en het terrein zal worden afgesloten met een elektrisch toegangshek om veiligheid te waarborgen. Tevens zal er een gemeenschappelijke fietsenberging worden geplaatst.
 
Vraagprijs
€ 739.000,00 vrij op naam, exclusief BTW.
 
Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.
 
Notaris
Ter keuze koper.
 
Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris. 
 
Aanvaarding
In overleg.
 
Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.
 
Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.
 
Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
 
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief