Nieuwe deals in Ede!

Nieuws

In de afgelopen periode hebben we een aantal mooie deals gedaan in Ede. Hier een kort overzicht:

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Verhuurd%20kantoorruimte%20Argonstraat%2032%20Ede.jpg

Argonstraat 32 te Ede verhuurd

Aan de Argonstraat 32 te Ede verhuurden wij op de tweede verdieping van het fraaie en opvallende bedrijfscomplex ‘De Walvis’ een kantoorruimte van circa 252m².  De entree van het complex is recent geheel gerenoveerd,.

Deze kantoorruimte is gelegen op het gerenommeerde bedrijventerrein Kievitsmeent. waar diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zijn, zoals: ACV, Emerson, Bouwbedrijf Van Grootheest, Bruil, Falk Bouwsystemen, Deli Nuts et cetera.

Keplerlaan 16 te Ede verkocht

Het betreft een modern kantoorgebouw ter grootte van circa 1.510 m² welke gelegen is op het meest hoogwaardige bedrijventerrein van Ede, De Vallei. Het afwerkingsniveau van zowel de buiten- als binnenzijde is hoogwaardig te noemen waardoor een unieke werkomgeving met onderscheidend karakter ontstaat. Het kantoorgebouw is voor meerdere doeleinden en invullingen geschikt! Bedrijventerrein De Vallei is het meest hoogwaardige bedrijventerrein in Ede met een parkachtige uitstraling, wat zich kenmerkt door de ruime opzet, het vele groen, de hoogwaardige kwaliteit van de bebouwing en inrichting. Meerdere gerenommeerde bedrijven zoals onder andere VBW, Laméris Ootech, BIT, Entris, Lukkien, Berg Toys en Johannes Orgelbouw hebben voor dit bedrijventerrein gekozen als vestigingslocatie.

Keplerlaan-16-Ede.jpg

49__5.jpg

Hertzstraat 10 te Ede verkocht

Voor het bedrijfsobject aan de Herzstraat 10 in Ede bemiddelden wij bij de verkoop. Dit bedrijfsobject heeft een kadastrale grootte van circa 767 m². Binnen deze object is bedrijfsruimte, kantoorruimte en een appartement beschikbaar. Het appartement is voorzien van een keuken, badkamer, 4 (slaap)kamers en heeft een eigen toegang. Het object is gelegen op bedrijventerrein 'Frankeneng' en heeft een strategische ligging ten opzichte van de A12 en A30. Ook is het pand met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op zoek naar meer m² voor uw bedrijf? Of wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen? Neem dan contact op met onze makelaars.

Neem direct contact op 

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief