Oxford Opleidingen kiest voor het Zuiderkruis 738A te Veenendaal!

Nieuws

Oxford Opleidingen kiest voor het Zuiderkruis 738A te Veenendaal!

CMC Bedrijfsmakelaars heeft deze representatieve kantoor-/praktijkruimte van circa 210 m² aan het Zuiderkruis 738A verhuurd aan Oxford Opleidingen. Dit unieke object is gebouwd omstreeks 2004 en kenmerkt zich ondermeer door een goed afwerkingsniveau. Er is sprake van een goede ligging nabij de twee woonwijken Dragonder-Oost en Veenendaal-Oost.

Over Oxford Opleidingen
Wij van Oxford Opleidingen stellen onszelf graag even aan u voor. Wij zijn een jong, dynamisch opleidingsinstituut. Al onze medewerkers zijn zeer gedreven om alle leerlingen met succes door de opleiding heen te helpen. Dan hebben wij het niet alleen over de leraren, maar ook over alle andere medewerkers. Iedereen is enthousiast en zeer gemotiveerd!

De Inburgering en het Staatsexamen
U kunt bij Oxford Opleidingen verschillende opleidingen volgen. Ten eerste is er de opleiding voor het Inburgeringsexamen, en dan kunt u bij ons ook het Staatsexamen doen.  Wij bieden studenten deze mogelijkheden aan, omdat alleen thuis studeren zo veel moeilijker is en het de kans op succes verkleint.

Bent u ook op zoek naar representatieve kantoor-/ praktijkruimte? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor via 0318-501000 of stuur een e-mail naar info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief