Prins Petfoods koopt het bedrijfsobject gelegen aan de Turbinestraat 11 te Veenendaal!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt in samenwerking met Van Essen Bedrijfsmakelaardij het bedrijfsobject gelegen aan de Turbinestraat 11 te Veenendaal aan Prins Petfoods. Het bedrijfsobject heeft een totaal metrage van circa 1.700 m² en is gunstig gesitueerd op een hoeklocatie op bedrijventerrein Nijverkamp. Het bedrijfsobject is strategisch gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 en A15.

Prins Petfoods
Tot de dag van vandaag produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat. 

Goede voeding is belangrijk, maar goed voeren ook. Vandaar dat advies hoog in het vaandel staat. Niets is mooier dan een hond of kat van de diarree of jeuk afhelpen of een pup gelijkmatig te zien opgroeien. Dit was en is de grote passie van de familie Verkade. Graag willen wij deze passie èn kennis met u delen. Dit is de reden dat het CareTeam van Prins Petfoods in het leven is geroepen, bestaande uit deskundigen op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag van hond en kat. Zij staan u met plezier te woord en begeleiden u èn uw geliefde huisdier graag!

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief