Renovatie biedt ruimte in Rozenbottel

Bedrijfspand van de maand

Alles is mogelijk binnen het representatieve bedrijfsverzamelgebouw 'Rozenbottel'. Met de volledige renovatie zal het een uiterst moderne uitstraling krijgen, voorzien van kantoorruimten in verschillende afmetingen.

Veenendaal – Rozenbottel maakt deel uit van het 'vastgoedmandje' dat de gemeente heeft verkocht aan ontwikkelaar De Bunte uit Ede. Het project betreft een multifunctioneel kantoorgebouw en 32 appartementen. In Rozenbottel zijn kantoren en ruimtes beschikbaar voor allerlei soorten organisaties.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

1_22_0.jpg

Metamorfose
Op de tweede verdieping is bedrijfsruimte te huur variërend van circa 11 m2 tot en met 45 m2. Johan de Man van CMC Bedrijfsmakelaars: "Dit kunnen maatschappelijke organisaties zijn die elkaar versterken. Ook eenmanszaken of andere (kleine) bedrijven kunnen begin december hun intrek nemen." Momenteel wordt het bedrijfsverzamelgebouw volledig gerenoveerd en zal een uiterst moderne uitstraling krijgen met representatieve gezamenlijke entree, intercom en liftinstallatie. In de hal en trappenhuis komen beeldschermen te hangen om bezoeker naar de juiste locatie te wijzen.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand ligt op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Het Ambacht, strategisch gelegen ten opzichte van het station Veenendaal Centrum en nabij de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen). Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Vastgoed
Eigenaar van het gebouw is De Bunte Vastgoed. De Bunte Vastgoed ontwikkelt woningbouw- en utiliteitsprojecten door heel Nederland. Functionele en financiële wensen van de opdrachtgever worden vertaald in bouwkundige kwaliteit met een passende uitstraling.
Voorop staat hierbij het leveren van een effectieve en duurzame bijdrage aan het functioneren van het wonen, werken en recreëren, in een goede samenwerking met de betreffende gemeente gecombineerd met een inventieve aanpak. Duurzaamheid, co-creatie, transformatie en beleggingen zijn thema's die binnen het bedrijf centraal staan.

23_93.jpg

De metamorfose is in volle gang bij 'Rozenbottel'

Samenwerking
De Bunte Vastgoed heeft al vaker samengewerkt met CMC Bedrijfsmakelaars. Daan Verweij is verantwoordelijk voor de projecten in Veenendaal: "Het was voor ons een logische stap om dit makelaarskantoor in te schakelen voor het vinden van bedrijven en organisaties om ruimte te huren in dit verzamelgebouw.
Wij hebben al vaker zaken met hen gedaan en de ervaring is prima te noemen. Wij hebben elkaar gevonden in het onderhouden van korte lijnen en het belang zien van een voortvarende aanpak. De metamorfose van de Rozenbottel is in volle gang, medio 2019 zal het helemaal afgerond zijn. We nodigen belangstellenden van harte uit om over de plannen van gedachten te wisselen, wensen te visualiseren en de mogelijkheden te bespreken. De Rozenbottel biedt ruimte."

Meer over 'Rozenbottel'
Op bedrijventerrein Het Ambacht in Veenendaal is bedrijfsverzamelgebouw 'Rozenbottel' gevestigd. Kantoorruimten zijn in diverse groottes beschikbaar op de tweede verdieping. Meer informatie over het bedrijfsverzamelgebouw op Laan der Techniek 22 in Veenendaal is in te winnen bij Johan de Man van CMC Bedrijfsmakelaars, tel 06 - 52 83 52 99.

2_22.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief