Representatief kantoorgebouw verhuurd aan Schuiteman Accountants & Adviseurs

Nieuws

Op het bedrijventerrein BTA12 is onlangs dit representatieve, recentelijk gerealiseerde kantoorgebouw verhuurd aan Schuiteman Accountants & Adviseurs. Door het hoge afwerkingsniveau kenmerkt dit object zich als absolute blikvanger! 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

321_0.jpg

Het bedrijventerrein BTA12 is uitstekende bereikbaar vanwege haar ligging in de kom van de A12 en de A30. Kenmerkend voor BTA12 is een ruim aanbod aan collectieve voorzieningen. Zo beschikt het bedrijventerrein over collectieve warmte-koudeopslag (WKO) en een collectief blussysteem. Het gehele bedrijventerrein is voorzien van een glasvezelnetwerk. Tevens is er parkmanagement welke aan ruim aanbod aan diensten omvat. Bedrijven profiteren van collectieve beveiliging (24-uurbewaking door middel van live registratie door camera’s, kentekenregistratie en actieve beveiliging), bebording en de aansluiting op het glasvezelnetwerk.

Op 1 oktober 1968 begonnen Hein en Riek Schuiteman een accountantskantoor op hun zolderkamer. Bijna vijftig jaar later is Schuiteman Accountants & Adviseurs zeven vestigingen en zo’n 130 medewerkers rijker. Al die tijd is de kern van de zaak onveranderd: Schuiteman is een partner voor zijn relaties; betrokken bij elke fase van het ondernemerschap. Behalve accountant en adviseur zijn ze voor hun klant sparringpartner en klankbord. ‘We kennen uw ambities, moedigen u aan, helpen u een stap op weg en zoeken samen naar oplossingen. Zoals het een goede partner betaamt, is het bij ons ‘wij’ in plaats van ‘jij’ en ‘ik’’, aldus Schuiteman

455.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief