Ruimte in De Walvis biedt flexibiliteit

Nieuws

Op bedrijventerrein Kievitsmeent in Ede is het kantoorpand ‘de Walvis’ een in het oog springend gebouw.  De buitenwanden geven een beeld van visschubben en de glazen gevel aan de voorzijde kan worden gezien als de bek van het dier. Directeur Coen Hoogendijk van Van Grootheest Projekten voelt zich naar eigen zeggen in het pand als een vis in het water.

EDE - In het kantoorpand aan de Argonstraat zijn meerdere bedrijven gevestigd, naast Van Grootheest onder andere ook Webvriend en Puur Data. Hoogendijk: “Deze ICT-bedrijven maken graag gebruik van het supersnelle glasvezel dat we hebben liggen. De centrale ligging bij de A30, ruime parkeergelegenheid, het uitzicht, een aangenaam binnenklimaat dat voldoet aan alle comfort- en gebruikseisen doen de rest.”

Verzamelpand
In het gezamenlijke pand is nog ruim 500 m2 ruimte te huur, waarbij ook deelverhuur mogelijk is. “Als bouwbedrijf hebben we natuurlijk als voordeel dat aanpassingen zelf uitgevoerd kunnen worden. Potentiele  huurders kunnen aangeven of zij bijvoorbeeld een pantry toegevoegd willen hebben, extra vergaderruimtes of scheidingswanden. Daarin zijn we zeer flexibel en servicegericht. Naar wens kan men ook gebruik maken van de centrale receptie voor ontvangst van bezoekers. De entree is geheel gerenoveerd voor dit doel. In overleg is veel mogelijk.”

Grondlegger
Van Grootheest, de grondlegger van he bedrijf, is in 1870 begonnen als dorpstimmerman in Bennekom. Inmiddels is Bouwbedrijf Van Grootheest BV gevestigd in Ede en uitgegroeid uitgegroeid tot een middelgrote bouwonderneming met veel opdrachtgevers, ook buiten de provinciegrens van Gelderland. Sinds 2010 zijn alle disciplines van het bouwbedrijf met Grootheest Projekten, Bouwbedrijf Van Grootheest BV, Kleinbouw en Onderhoud en Timmerfabriek Kernhem op de Argonstraat in Ede ondergebracht. Voor toekomstige huurders geeft Hoogendijk aan het leuk te vinden als er uitbreiding komt binnen de bouwgerelateerde branche: “We kunnen elkaar dan op diverse vlakken versterken.”

Samenwerken in de regio
De verhuurder is zeer tevreden over de samenwerking met Robbert van Hal, de makelaar van CMC Bedrijfsmakelaars. Dit bedrijf is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. Van Hal: “Doordat wij geboren en getogen zijn in deze regio kennen wij de mentaliteit en weten wij spreekwoordelijk hoe de hazen lopen. We onderhouden nauwe contacten met de klanten en daardoor weten we snel in te schatten waar de behoeften voor uitbreiding liggen. Dat is prettig zakendoen voor beide partijen. Coen Hoogendijk geeft tot besluit aan: “We komen graag in gesprek met belangstellenden voor de ruimten om de wensen in kaart te brengen. We kunnen vooraf eigenlijk wel stellen dat nieuwe huurders in een warm bad terecht komen.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief