Shabu Shabu tekent voor 10 jaar en komt naar Ede!

Nieuws

Binnen het nieuw te bouwen project ‘Vally Center West’ komt het sushi restaurant Shabu Shabu met het All You Can Taste concept. Valley Center West is een nieuwe ontwikkeling van W&W Vastgoed en Ingenious Vastgoed in de buurt van de Stadspoort en Pathé Ede. De nieuwbouwplannen brengen food, wonen, gezondheid en beleving samen. Langs de Laan der Verenigde Naties komen naast woningen namelijk ook een aantal gelegenheden voor vrijetijdsbesteding.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

foto_20190129131122.jpg

Bij sushi restaurant Shabu Shabu kunt u All You Can Taste lunchen en dineren. Kom sushi eten voor een vaste prijs! Met pure verse ingrediënten, die de koks van Shabu Shabu verwerken tot smakelijke Japanse gerechten, kunt u een ware 'japanese dining experience' verwachten.

CMC Bedrijfsmakelaars trad op namens de verhuurder. CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van verhuren en verkopen, aanhuren en aankopen, besparen op huisvestingslasten, taxeren en beleggen. 

foto_20190129131126.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief