Te koop en te huur: Bedrijfsruimte met hoogwaardige kantoorruimte

Nieuws

๐—ง๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐˜‚๐—ฟ: ๐—•๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐˜€๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ

Dit bedrijfsgebouw in Elst UT biedt hoogwaardige kantoorruimte en veelzijdige bedrijfsruimte met een prachtig uitzicht op weilanden.

โ€ข Circa 850 mยฒ bedrijfsruimte gelegen op de begane grond
โ€ข Circa 500 mยฒ kantoorruimte verdeeld over meerdere ruimten en verdiepingen

Het is zeer duurzaam met een A++ energielabel dankzij onder andere zonnepanelen. Voorzieningen omvatten parkeergelegenheid, laadpalen, airco-units, ontvangstbalie, overheaddeur en een camerasysteem.

De locatie is omgeven door bossen en natuur, aan de rand van Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Elst (gem. Rhenen) is centraal gelegen in het midden van het land en biedt ideale verbindingen naar alle richtingen. De plaatsen Veenendaal en Rhenen, met uitgebreide voorzieningen, zijn met maar liefst circa 8 autominuten te bereiken.

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป? ๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—น!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrechtย 030 307 90 510
Bel voor Amersfoortย 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief