Toplocatie voor verhuur beschikbaar op Businesspark ‘De Batterijen’!

Nieuws

Dit prachtige bedrijfsobject met totale verhuurbare vloeroppervlakte van circa 1.813 m² BVO is zeer modern en hoogwaardig afgewerkt! En zoekt een nieuwe huurder! Wellicht een uitstekende plek voor uw bedrijf?

Op de begane grond en de eerste verdieping heeft u de beschikking over circa 972 m² BVO kantoorruimte. De bedrijfsruimte van circa 841 m² BVO bevindt zich op de begane grond.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Het object is ruim opgezet, voor bezoekers en uw medewerkers is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en binnen is het prettig werken door de ruime hoeveelheid daglichttoetreding.

Het pand ligt ook nog eens zeer gunstig ten opzichte van de op- en afritten van de A12 en via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich NS-Station Veenendaal-De Klomp. Hotel Van der Valk ligt direct naast het object en mag u straks uw nieuwe buren noemen. 

Benieuwd naar alle ins en outs? Neem contact op met CMC. We praten u graag bij en plannen een bezichtiging in! In deze video leiden onze collega’s u alvast rond!

Neem direct contact met ons op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief