Uw kantoor in de oude burgermeesterwoning van Scherpenzeel?

Nieuws

Uw kantoor op een prachtige zichtlocatie langs de Stationsweg? Dat kan in deze bijzondere monumentale kantoorvilla van circa 605 m², op nummer 387, welke uniek te noemen is door zijn uitstraling, afwerkingsniveau en vormgeving.
 

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Stationsweg%20387-2.jpg

Het pand wordt ook wel Roëllhuis genoemd, naar de toenmalige burgemeester W.F. Roëll. Het pand heeft zijn oorspronkelijke functie als woning behouden tot in de jaren zeventig van de twintigste eeuw en is daarna ingericht als kantoor.

Het pand heeft een rechthoekige opzet en is voorzien van een hoog, breed overstekend schilddak met gesmoorde pannen. De vele prachtige details van het pand zoals de vensters die een gedetailleerde roeden verdeling hebben kenmerken dit unieke pand. De oude burgermeesterwoning is in Scherpenzeel de enige villa van dit type.

Het pand ligt aan de doorgaande weg naar het centrum van Scherpenzeel. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het pand zeer goed te bereiken. Zo zijn de A12 en A28 binnen enkele minuten te bereiken via de rijksweg N224. De locatie ligt aan de rand van het centrumgebied van Scherpenzeel en men kan daardoor eenvoudig gebruik maken van alle voorzieningen in dit centrumgebied. 

 

Meer weten over deze kantoorvilla? Klik hier

Stationsweg%20387%20-%20Scherpenzeel%2009_-COLLAGE.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief