Vacature | Senior Taxateur

Nieuws

CMC Taxaties, een dynamisch en groeiend label binnen de CMC Groep, is op zoek naar jou! Naast onze toonaangevende rol in vastgoedtaxaties, zijn we actief op het gebied van bedrijfsmakelaardij, bedrijfsverzekeringen, arbodienst en pensioenen, met kantoren verspreid over Veenendaal, Ede, Amersfoort en Utrecht.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

''''

Wil jij een sleutelrol spelen in het succes van CMC Taxaties? Wij zoeken een gedreven professional die ons helpt groeien! Jouw rol bij ons is van cruciaal belang. Je wordt de drijvende kracht achter het inspecteren en opstellen van taxaties voor diverse vastgoedobjecten, zoals kantoren, bedrijfsobjecten en winkels.

Daarnaast zal je een centrale rol spelen in het optimaliseren van onze waarderingsmodellen en het taxatieproces. Als senior taxateur zal je ook verantwoordelijk zijn voor het acquireren van nieuwe opdrachten en het onderhouden van sterke relaties met onze klanten en opdrachtgevers.

Interesse? Als jij jezelf herkent in deze profielschets, aarzel dan niet langer en stuur je motivatiebrief met CV naar Vincent Bosman via vincent@cmc.nl

Klik hier om de volledige vacature te lezen

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief