VERHUURD! Achterdoelen 104 te Ede

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt winkelruimte aan Le Perron!

De in het oog springende winkelruimte aan de Achterdoelen 104 is dankzij de bemiddeling van CMC Bedrijfsmakelaars verhuurd aan Le Perron. Deze representatieve winkel van circa 122 m2 bevindt zich in het centrum van Ede, pal tegenover de in-/uitgang van parkeergarage Q-park Achterdoelen. Op deze mooie hoek (de frontbreedte is maar liefst circa 30 meter!) kan men vanaf eind januari 2018 terecht voor de ambachtelijke, authentieke en biologische broden met de hoge kwaliteit van Le Perron.

"Het versgebakken brood van Le Perron is een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en moeder natuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten. Onze recepten komen vanuit de hele wereld. We hebben authentiek zuurdesem brood en croissants uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Engeland, luchtige ciabatta uit Italië. We hechten waarde aan de goede komaf van al onze producten. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt geborgd door het Eko keurmerk. Alleen het beste is goed genoeg.

Elke dag produceren wij met veel passie, liefde en zorg de lekkerste broden en gebak voor ons uitgebreide biologische assortiment. Dit vergt hard werken en vroeg opstaan van onze gepassioneerde Le Perron-bakkers. Zij kunnen rekenen op de beste apparatuur, zoals de beste ovens. Zo resulteert ons productieproces dagelijks in de beste, puurste producten van hoogwaardige kwaliteit."

Bent u ook opzoek naar een winkelruimte in het centrum van Ede? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor via 0318-501000 of stuur een e-mail naar info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief