VERHUURD! Camace kiest voor Landjuweel 44-1 te Veenendaal

Nieuws

Op de eerste verdieping van deze representatieve kantoorvilla heeft CMC Bedrijfsmakelaars circa 130 m² kantoorruimte verhuurd aan Camace!

De kantoorvilla is gelegen op het kantoorvillapark Gildenhof, op het enige kantorenpark van Veenendaal ‘De Vendel’. Kantorenpark ‘De Vendel’ is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en direct gelegen aan een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12.

Over Camace:                                                                       
Camace is opgericht in 2001, vanuit de gedachte dat casemanagement gedreven verzuimbegeleiding dé manier is om schadelastbeperking te realiseren voor werkgevers.

Onder casemanagement gedreven verzuimbegeleiding verstaan wij dat vanuit de werkgeversrol een goed opgeleide casemanager de regie voert over het gehele verzuimproces en de daarop acterende partijen aanstuurt en faciliteert. Een belangrijke partij in het verzuimproces is natuurlijk de bedrijfsarts. Deze dient o.a. te beschikken over actuele kennis van de sociale zekerheid, verzekeringsgeneeskundige protocollen en beoordelingskaders. Daarnaast dient de bedrijfsarts mee te werken aan het model van casemanagement gedreven verzuimbegeleiding.

In de loop der jaren is gebleken dat deze wijze van verzuimbegeleiding uitermate succesvol is. Bij onze opdrachtgevers hebben wij de schadelast inzake arbeidsongeschiktheid fors weten terug te brengen en beheersbaar gekregen.

Bent u ook op zoek naar kantoorruimte? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor via 0318-501000 of stuur een e-mail naar info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.
 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief