VERHUURD! Kazemat 10 te Veenendaal

Nieuws

CMC verhuurt representatief bedrijfspand aan Wouter Reclame!

SNEL SNELLER SNELST! Nog voordat we dit pand konden aanmelden op internet, was het alweer verhuurd! Vanaf 1 maart 2018 zal Wouter Reclame haar intrek nemen in dit representatieve bedrijfspand aan de Kazemat 10 te Veenendaal. De bedrijfsunit bestaat uit circa 105 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 105 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en heeft de beschikking over 4 eigen parkeerplaatsen. Ook met de locatie is niets mis: centraal gelegen op bedrijventerrein De Batterijen, op een perfecte zichtlocatie aan wat straks de verbindingsweg richting de N224 zal worden.

"Wouter is een begrip binnen de wereld van de ‘signing’. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en hij toont je zijn vakmanschap en passie bij iedere opdracht. Voor het ontwerpen van een compleet nieuw logo mag je hem ’s nachts wakker maken maar ook bij een kleine opdracht zet hij zich voor 100 % in. Particulieren en bedrijven weten hem te vinden omdat hij iedereen als klant waardeert en net een stapje harder loopt. Wouter is een perfectionist en hij werkt uitsluitend met producten en materialen van de beste kwaliteit." 

Bent u ook op zoek naar een representatief bedrijfspand? Of wilt u uw bedrijfspand verhuren of verkopen? Wat ons betreft is een afspraak snel gemaakt! Neem contact op met CMC Bedrijfsmakelaars via 0318-501000 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief