VERHUURD! Kazemat 30 te Veenendaal

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt modern bedrijfspand aan HUBTEX!

In het moderne en representatieve bedrijfspand aan de Kazemat 30 vond HUBTEX een mooie locatie in Veenendaal en was de verhuizing vanuit Tiel een feit. Met ruim 350 m² bedrijfsruimte, circa 225 m² kantoorruimte en een entresolvloer ter grootte van circa 40 m² tot haar beschikking kan HUBTEX haar groei hier de komende jaren doorzetten. 

"HUBTEX is dé marktleider op het gebied van zijladers in Nederland en biedt innovatieve oplossingen in zijladers en speciaal transport van 100 kg tot 500 ton.
HUBTEX staat wereldwijd voor precisie, betrouwbaarheid en innovatie. Wij waarderen klanten als onze werkgevers en ontwikkelen samen met hen de beste interne transportmiddelen. HUBTEX begint daar waar de fabrikanten van standaard heftrucks ophouden. Wereldwijd waarderen onze klanten de robuustheid en de moderne techniek van HUBTEX trucks. Onze focus ligt op de productie van zijladers voor zware en volumineuze ladingen in smalle gangpaden en op speciale- en orderpicking trucks." 

CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van verhuren en verkopen, aanhuren en aankopen, besparen op huisvestingslasten, taxeren en beleggen. Neem voor vrijblijvend advies contact op via 0318-501000 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief