Verkocht! VST. betrouwbare verbindingen, koopt kantoorpand in Veenendaal

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt een vrijstaand kantoorpand van circa 400 m² op een riante kavel van circa 1.411 m² aan VST. betrouwbare verbindingen!

Het kantoorpand is gelegen aan het Landjuweel 38, op het enige kantorenpark van Veenendaal genaamd ‘De Vendel’. Kantorenpark ‘De Vendel’ is door de directe nabijheid van de op- en afritten van de rijksweg A12 binnen enkele minuten gemakkelijk te bereiken.

Over VST. betrouwbare verbindingen
Wij maken betrouwbare verbindingen mogelijk met zakelijke telefonie oplossingen. In een snelle en dynamische telecommarkt weet VST. betrouwbare verbindingen zich optimaal te onderscheiden. Onze organisatie groeit en daarom verhuizen wij voor het einde van dit jaar naar het Landjuweel 38 in Veenendaal. Een prachtige locatie die volledig gerenoveerd zal worden naar een modern en eigentijdse uitstraling die past en aansluit bij een nieuwe fase in ons bestaan.
Wij weten waar het in het maken van contact echt om draait; het aangaan van een betrouwbare verbinding met elkaar. Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke telefonie en internet continu werkt, zodat u kunt werken zoals u dat wilt. Met ons team van specialisten geven wij advies om uw zakelijke telefonie en internet betrouwbaar en voordelig in te richten, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Zo blijft u bereikbaar, via vast of mobiel en op kantoor of onderweg.

CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van verhuren en verkopen, aanhuren en aankopen, besparen op huisvestingslasten, taxeren en beleggen. Neem voor vrijblijvend advies contact op via 0318-501000 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl

Neem direct contact op

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief