Voormalig Rabobank-pand in Rhenen verhuurd door CMC Bedrijfsmakelaars!

Nieuws

Vanaf 1 september 2017 wordt het een gezellige drukte op de Frederik van de Paltshof 44 in Rhenen! Vanaf die datum neemt De Persgroep haar intrek in het voormalige Rabobank-pand in hartje centrum. Onder andere de redacties van dagblad De Gelderlander  (editie Vallei en editie Rivierenland) , de Rhenense Betuwse Courant, de Zakengids Tiel, de Edese Post en de Rijnpost maken deel uit van De Persgroep en gaan vanaf deze mooie locatie verslag doen van het plaatselijke en regionale nieuws. CMC Bedrijfsmakelaars vormde met succes de spil tussen verhuurder en huurder.

Over De Persgroep Nederland
De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere AD, de Volkskrant, Trouw, Tubantia, de Stentor, ruim 200 huis-aan-huiskranten, Intermediair.nl, Autotrack.nl en Qmusic. Ze streeft ernaar de meest toonaangevende en grootste nieuwsuitgever van Nederland te zijn. De kernwaarden zijn: passie, onafhankelijkheid, integriteit, ondernemerschap en willen winnen.

CMC Bedrijfsmakelaars kan zich uitstekend identificeren met de kernwaarden van De Persgroep Nederland. Wilt u ook een onafhankelijke bedrijfsmakelaar die integriteit en passie voor het ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan en altijd voor het beste resultaat gaat? Neem vrijblijvend contact op via (0318) 50 10 00 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief