We krijgen nieuwe buren!

Nieuws

Het kantoorpand op Landjuweel 16-4 is verkocht. Deze representatieve kantoorvilla bestaant uit circa 330 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Er behoren 9 parkeerplaatsen bij deze kantoorvilla. De kantoorvilla is gelegen op het kantoorvillapark Gildenhof, op het enige kantorenpark van Veenendaal, De Vendel.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Landjuweel-16-4-Veenendaal.jpg

Kantorenpark De Vendel is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) is door de directe nabijheid van de op- en afritten binnen enkele minuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark eveneens goed bereikbaar. Veenendaal beschikt over drie NS-stations, waardoor er een goede regionale verbinding is en snelle reismogelijkheden naar Arnhem en Utrecht.

 

Nieuwe eigenaar is Qbil Software. Qbil Software ontwikkelt ERP software voor de handel en logistiek in grondstoffen, ingrediënten en additieven. Meer weten over Qbil, klik hiernaast op het logo.

logo-qbil-2.png

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief