'We maken samen een groots entree'

Bedrijfspand van de maand

Bij het zoeken naar huisvesting liep Steets tegen het probleem aan dat veel panden of te groot zijn of te klein. Met het pand aan Gildetrom 35 heeft Louis Diepeveen passende kantoorruimte gevonden, voor zijn eigen marketingbureau en voor een andere huurder. Opvallend is ook dat de locatie ook geschikt bleek te zijn voor lasergamen!

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Gildetrom-35-Veenendaal.jpg

Veenendaal - Steets zal rond de bouwvak met ongeveer 40 medewerkers intrek nemen op de eerste verdieping van het gebouw, waarbij er dus ruimte is voor een bedrijf met dezelfde omvang. De indeling van het gebouw is zo opgezet dat alle kantoorruimte aan de buitengevel ligt en er dus veel lichttoetreding is.

Circulair

De wens voor een nieuw kantoor bestond al langer volgens Diepeveen: "We hebben ook nieuwbouw overwogen, maar gezien de leegstand in Veenendaal zou dat een verspilling van materialen en mogelijkheden betekenen. We vinden het belangrijk om duurzaam om te gaan met de bestaande grondstoffen op deze aarde. We geven dit gebouw eigenlijk een tweede leven, ook al beantwoordt het qua uitstraling niet direct aan onze wensen en eisen."

Kansen

"De uitstraling is nu een soort bunker. Het gaat om de binnenkant vinden wij. Het interieur gaan we met zwart en grijstinten opbouwen. Dat combineren we met felle kleuren, design objecten en mooie verlichting en comfortabele meubels, zo brengen we de huiselijke sfeer aan." Er is ruime parkeergelegenheid. "Een van de eerste projecten die we gaan oppakken met de nieuwe onderburen is de entree van het gebouw. We hopen dat potentiële huurders hier nu nog even doorheen willen kijken en vooral de mogelijkheden zullen zien."

Gildetrom-35-COLLAGE.jpg

Een van de eerste projecten die we gaan oppakken met de nieuwe onderburen is de entree van het gebouw.

Gildetrom-35-Veenendaal---3.jpg

Een nieuw bedrijf met dezelfde bloedgroep          zou leuk zijn

Bloedgroep

Over het nieuwe bedrijf spreekt Diepeveen de wens uit dat het een complementair bedrijf is en wellicht raakvlakken heeft met marketing of webdevelopment. "Vooral qua mentaliteit zou het jn zijn als het een organisatie is waar men affiniteit heeft met sporten en een gezonde levensstijl. Er zijn plannen om een opslagruimte in het kantoor te verbouwen als fitnessruimte, daarin kunnen we bijvoorbeeld samen op gaan trekken. Een geheel andere business is uiteraard ook prima, maar wel graag met eenzelfde bloedgroep."

Veenendaal kleurt groen

De keuze voor CMC Bedrijfsmakelaars was snel gemaakt. "Gezien het feit dat het groene logo van de makelaar heel Veenendaal kleurt, kunnen we niet om hen heen. Daarbij hebben ze een heel groot netwerk en de contacten verlopen prettig."

Zichtlocatie

"We zitten hier dicht aan Rijksweg A12. Het is trouwens wel mooi hoe zo'n zichtlocatie werkt. We kwamen in contact met een bedrijf uit Rotterdam. Bleek dat een van de medewerkers ongeveer dagelijks langs het pand rijdt en de naam bij hem is blijven hangen." De eerste kennismaking van het personeel is bijzonder verlopen. "We hebben deze locatie gebruikt voor urban lasergamen, dus in leegstaande gebouwen. Een pilot, maar dan eenmalig. Daarna hebben we gezegd, dit gaat jullie nieuwe werkplek worden. Een geweldige verrassing voor iedereen."

Gildetrom-35-Veenendaal---4.jpg

Over Gildetrom 35

Op bedrijventerrein De Faktorij is op de begane grond ruim 750 m2 kantoorruimte beschikbaar op de begane grond, op Gildetrom 35. Het gebouw ligt direct langs de A12 en kenmerkt zich door functionaliteit, kwaliteit en degelijkheid. Deelhuur is mogelijk.

Meer weten? Neem direct contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief