Welkom Rick!

De mensen van CMC

Sinds afgelopen maandag hebben we er weer een nieuwe collega bij. Zijn naam is Rick van Schaik en hij zal als junior bedrijfsmakelaar aan de slag gaan in de regio Amersfoort. Welkom Rick! Hieronder stelt hij zichzelf even voor.

'Mijn naam is Rick van Schaik en ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit Veenendaal en ik maak vanaf deze week deel uit van CMC. Momenteel ben ik de laatste puntjes op de ‘i’ aan het zetten voor mijn opleiding Ondernemerschap & retailmanagement aan de HAN in Nijmegen. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, zo ben actief in een vriendenteam bij V.V. DOVO en ben ik nog een aantal dagen in de week te vinden in de sportschool.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Welkom Rick! Rick van Schaik

Sinds deze week mag ik onderdeel uitmaken van het team bedrijfsmakelaars van CMC. Op termijn ga ik het team versterken in de regio Amersfoort. In mijn eerste paar maanden bij CMC zal ik veelal te vinden zijn op het kantoor in Veenendaal om mee te kijken en mee te lopen met collega’s, om op die manier kennis en ervaring op te doen in de bedrijfsmakelaardij. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe uitdaging en leerzame periode. Ik kijk ernaar uit om hier meer te leren en nieuwe connecties te maken.

Bedankt voor het lezen en als je nog vragen hebt, stel ze gerust!' 

Klik hier en neem direct contact op met Rick

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief