Winkelen in centrum Veenendaal

Nieuws

In de Hoofdstraat van Veenendaal, midden in het winkelcentrum, is het perceel op nummer 25 een in het oog springend pand. Het pand stamt uit 1910 en heeft haar historische gevel bewaard, maar het interieur daarentegen is strak en modern.

VEENENDAAL – Eva Aertssen is portfoliomanager van Vastned: “Er hebben diverse soorten winkels in het pand gezeten. Toen Pieces vertrok, de vorige huurder van de winkel met een assortiment aan tops, jurken, jeans, tassen, accessoires en schoenen, hebben we eens kritisch gekeken naar de mogelijkheden van het pand. Gezien de langwerpige vorm van de winkel, hebben wij ontdekt dat we letterlijk extra ruimte kunnen toevoegen aan de huidige breedte. Dit gaan we begin 2018 realiseren”.

De grootte van de winkel is circa 110 m². Achter de winkelruimte is nog circa 95 m² magazijn- en overige ruimte beschikbaar. Deze zijn via de achterzijde van het pand eenvoudig te bevoorraden.

De verhuurder van het winkelpand is Vastned, een beursgenoteerd Europees winkelvastgoedfonds. Aertssen: “Vastned richt zich op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in de grotere steden. Het pand in Veenendaal aan de Hoofdstraat past binnen deze focus.” Over de keuze voor Veenendaal vult ze aan: “Het is een aantrekkelijke stad, zo tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei in. Het heeft een positieve demografische groei, sterke koopkracht, een historische binnenstad en toeristische aantrekkingskracht.

Versterken
“Het zou leuk zijn als we weer een hippe, inspirerende winkel(formule) aan het huidige aanbod van winkels kunnen toevoegen. De binnenmuren kunnen perfect dienen om het gehele assortiment uit te stallen in een centrale positie,  voorzien van een mooie en uitgekiende verlichting. Kleur kan de ruimte visueel vergroten maar kan desgewenst ook zorgen voor een intiemere sfeer. Door combineren van kleuren kunnen interessante ruimtelijke effecten worden bereikt. Een opvallend interieur geeft de winkel pit en aantrekkingskracht.”

De verhuurder is tevreden over de inspanningen van CMC Bedrijfsmakelaars. Dit bedrijf is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. Makelaar Denise van Essen: “Doordat wij geboren en getogen zijn in deze regio kennen wij de mentaliteit en weten wij spreekwoordelijk hoe de hazen lopen. We onderhouden nauwe contacten met de klanten, weten we ook vlot waar de wensen en eisen aan bedrijfsruimte liggen. Dat is prettig zakendoen voor beide partijen.”  Aertssen van Vastned zegt tot besluit: “We komen graag in contact met geïnteresseerde, potentiële huurders. Uiteindelijk willen we de consumenten een fijne winkelbeleving geven en daar heeft dit winkelpand alle karaktereigenschappen voor.”

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief